Una exparella d'Antonio David parla de la part més fosca del col·laborador

Immaculada va ser enganyada per Antonio David amb Rociíto, i es va assabentar de la seva relació per la premsa

Imatge de l'entrevista d'Immaculada amb un reporter de 'Sálvame'
Immaculada revela els detalls de la seva relació amb Antonio David | TELECINCO

 

El nou col·laborador de ‘Sálvame’, Antonio David Flores, està en boca de tothom des que sortís de la casa de ‘GH VIP’ i oferís una sèrie d’entrevistes on parlava de la seva ex Rocío Carrasco i de la nul·la relació d’aquesta amb els seus fills. Ara que està en tots els rebomboris, i que se’l comença a conèixer com mai abans, han sortit alguns personatges amb la intenció de revelar el vertader caràcter de l’exguàrdia civil.

Així doncs, una dona del seu passat s'ha mostrat disposada a desemmascarar al tertulià, i aquesta no seria sinó la primera parella d’Antonio David, una tal Immaculada, amb qui va mantenir una relació sentimental durant 3 anys abans de conèixer la famosa filla de Rocío Jurado.

Immaculada parla a 'Sálvame' d'Antonio David, i no en guarda un bon record

Immaculada ha sortit a la llum després de tots aquests anys, disposada a oferir un testimoni molt negatiu d’Antonio David, el qual reforçaria la mala concepció que té d'ell la gran part de l’audiència.

 

«És un mitòman, un mentider i un prepotent», ha afirmat, revelant a més un detall que no deixaria el col·laborador en gaire bon lloc, i és que ella encara estava amb Antonio David quan es va assabentar, ni més ni menys que per la premsa, que aquest havia iniciat una relació amb Rociíto.

 

Antonio David ha negat que hagués estat amb les dues a la vegada
Antonio David, molt enfadat amb el testimoni de la seva exparella | TELECINCO

 

Per si això no fos poc, Immaculada també ha assegurat que la va anar a buscar temps més tard, quan la relació entre ell i Rocío Carrasco feia aigües: «Estava malament amb Rocío i va venir a buscar-me al supermercat on jo treballava. Però em vaig amagar perquè no volia parlar amb ell», ha afirmat.

Antonio David s’ha mostrat molt enfadat en veure aquestes declaracions, assegurant que és mentida tot el que comenta i que no havia estat tant de temps amb aquesta persona.  A més, s’ha mostrat molt estranyat amb l’actitud d’ella, ja que assegura que sempre havien mantingut una bona relació i que mai havia estat amb les dues alhora.

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari