Primer pla de Michu

L'exparella de José Fernando es planta i demostra el seu suport a Rociíto

Michu li ha donat el seu suport a Rocío Carrasco

Michu ha manifestat obertament el seu suport a Rocío Carrasco. Això, malgrat córrer el risc de posar-se en contra la resta de la seva família política.

«Gràcies a ella he confirmat i entès moltes coses», compartia a les seves xarxes socials després de veure l'última entrevista de la filla de 'la més gran' a l'especial de Montealto.

Una opinió que segurament no haurà agradat a la seva cunyada, Gloria Camila. Totes dues fa temps que estan enfrontades. El problema començava després que Michu assenyalés obertament la seva cunyada com una interessada i una falsa.

Fotomuntatge de Gloria Camila Ortega i Michu
Gloria Camila i Michu fa molt de temps que estan enfrontades | Catalunya Diari

A més, la deixava en evidència assegurant que li havia demanat ajuda econòmica i s'hi havia negat. Això, sense mencionar que utilitzava la seva filla per tenir una bona imatge a les xarxes socials, però en realitat se n'havia desentès completament.

A partir d'aquí, l'ex de José Fernando es convertia en persona non grata de cara a la seva família política. I és que no és la primera vegada que carrega contra el clan dels Ortega-Mohedano, especialment contra Gloria Camila.

José Fernando i Michu
Michu contínua defenent la seva relació amb José Fernando | CEDIDA

Pel que sembla, ells mantenen la teoria que es va apropar a José Fernando per la posició de la família i la fama, i així garantir-se un futur assegurat.

«El que s'ha de veure i sentir jajajaj, alguns tenen un buit interior», explotava fa poc a les xarxes socials contra la seva cunyada. I és que arribava a posar en dubte l'estima que la jove sent pel seu germà. «El que li corre per vena és orxata. L'únic que interessa aquí és els diners i què diran», sentenciava Michu.

Michu es posiciona del costat de Rocío Carrasco i dona l'estocada definitiva a la seva cunyada

«Ni família ni res», deia furiosa. Això, sense comptar que des del principi, Ortega Cano i els seus la culpen a ella de la mala vida que portava José Fernando.

El jove fa temps que està internat en un centre psiquiàtric lluitant contra les seves addiccions i espera ansiós a poder recuperar la llibertat. Just per això, «la situació no beneficia en absolut José Fernando. Ell ha d'estar tranquil i Michu amb això no col·labora, més aviat tot al contrari».

Un fet al qual se suma que l'exnora del destre anunciés als quatre vents, i sense consentiment de la família, que ella i el fill d'Ortega Cano planejaven casar-se. Una exclusiva que enfuria als familiars del jove i que no trigaven a desmentir.

Primer pla de Michu somrient
Michu assegura haver entès moltes coses gràcies a la docusèrie de Rocío Carrasco | Arxiu

«La família no està d'acord per a res ni amb l'exclusiva ni amb els titulars», assegurava Ana María Aldón . «No hi ha casament. Això és així», remarcava. «No estic en contra que algú es casi, tot al contrari. És el que li agradaria a ella o li hagués agradat. La relació avui està trencada», afegia.

«Ens impacta, no pels titulars, sinó per les imatges que hi ha a dins amb la nena al mausoleu de Rocío Jurado. Ha molestat moltíssim».

Tot i això, la filla que tenen en comú Michu i José Fernando els segueix mantenint units. De fet, aquest mateix Nadal la nora d'Ortega Cano compartia un tendre vídeo familiar de la parella al costat de la petita María del Rocío.

D'altra banda, sembla que José Fernando és l'únic membre del clan que es plantejaria donar una oportunitat a la seva germana. Sobretot després d'escoltar el seu testimoni duríssim. El jove estaria molt interessat a conèixer l'altra part de la història que fins ara estava amagada.

Tot al contrari de la seva germana Gloria, que ha tancat qualsevol via a una possible reconciliació amb el seu germà.