rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Un expert llegeix els llavis de Sofia al vídeo de la seva picabaralla amb Letícia

Felip també intenta que Letícia ho deixi córrer, però no ho aconsegueix
Moments de màxima tensió entre Letícia y Sofia. | Xarxes socials

 

Les imatges duren tot just uns segons, però en aquestes podem apreciar el tens ambient que es viu en aquests moments a Casa Reial. Letícia aparta sense miraments la mà de Sofia, que intenta de totes totes tenir un bonic detall amb les seves nétes, ni que sigui per un moment.

 

Però Letícia no ho permetrà tan fàcilment, encara que hagi expressat, mitjançant la seva companya Inma Aguilar, que se sent profundament consternada pels fets. En qualsevol cas, hi ha una cosa que encara no s'havia fet amb el vídeo per estrany que sembli, i és llegir els llavis dels seus protagonistes.

Llegeixen els llavis de Sofia

Un expert en llegir els llavis ha pogut analitzar detingudament els escassos segons de la discòrdia, i ha arribat a les següents conclusions: en un primer moment la reina emèrita s'acomiada dels assistents a la catedral amb un breu «Fins després», tot i que el frec a frec més tens ve després.

 

L'esposa de Joan Carles agafa les seves nétes i assenyala al fotògraf familiar de la Casa Reial, mentre li comenta a les petites: «Mira aquí, aquí, aquí». En aquest instant Letícia surt a escena i tapa al fotògraf, una situació que provoca la desesperació de la reina Sofia, que li suplica a la seva nora: «Deixa-ho, per favor».

 

Gestos carregats de tensió

Aquestes paraules són gairebé idèntiques a les que diu Felip quan apareix per intervenir entre les dues: «Si us plau, deixa-ho», comenta la seva dona mentre l'agafa del braç.

 

El que queda clar és que l'ambient està molt crispat a Zarzuela. Tant és així, que les filles intenten escapar de la situació, tant que arriben a treure de sobre la mà de la seva àvia.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris