IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les expertes de moda recomanen cinc productes de Mercadona

Tots ells inclosos a l'àrea de bellesa, et faran gaudir d'una pell més neta i perfecta

Los cinco productos de belleza de Mercadona que aconsejan las expertas de moda para este 2018
Les expertes de moda recomanen cinc productes de Mercadona | Mercadona

Mercadona torna a convertir-se en un competidor de pes davant les grans marques. Aquesta vegada, la cadena de supermercats busca conquerir el sector de la moda i bellesa, oferint una gamma de productes que moltes expertes d'aquest àmbit han considerat imprescindibles. En aquesta publicació, et portem els cinc productes facials que han afirmat que has de tenir per gaudir de la millor imatge possible.

Tires neteja porus de Doctor San

Tiras faciales limpia poros de Doctor San
Tires facials neteja porus de Doctor San | Cedida

Els odiats punts negres que apareixen al nas representen un mal de cap per tots els qui els pateixen. Per aquest motiu, Mercadona, ofereix un pack de sis tires neteja porus, de la marca Doctor San, totalment recomanables. Per tan sols 4,30 euros, aquest producte et permetrà gaudir d'una pell neta i lliure d'impureses, el somni de qualsevol consumidor.

Per aplicar-ho, és tan senzill com humitejar la zona sobre la qual es voldrà actual, posar la tira a la zona que es vulgui netejar i esperar uns 15 minuts que el producte faci efecte. Un cop es retira la tira, l'efecte és immediat. Es podrà observar com desapareixen els punts negres i es netegen els porus, millorant notablement l'aspecte de la pell.

Intense Eyeliner de Deliplus

Delineador Intense Eyeliner de Deliplus
Deliniador Intense Eyeliner de Deliplus | A Cuatro Lados

Les expertes en moda han destacat la qualitat de l'Intense Eyelines de Deliplus com el deliniador perfecte. En aquest sentit, han considerat que aquest compta amb una textura, qualitat i forma excel·lents per tots els ulls, pel que no han dubtat en qualificar-la com la millor opció per tots els usuaris d'aquest tipus de productes.

Es tracta d'un deliniador líquid per maquillar la línia de la parpella superior de l'ull. Compta amb una punta de forma de retolador, la qual serveix per facilitar encara més la seva aplicació. Les especialistes han considerat aquesta punta de la mida perfecta, «ni molt fina ni molt gruixuda». L'accessori es pot trobar en qualsevol Mercadona per 3,50 euros.

Pintallavis Color Fix de Deliplus

Barra de labios Color Fix de Deliplus
Pintallavis Color Fix de Deliplus | youtube

Aquest és un dels productes més aplaudits per les blogueres del sector. El seu color de llarga duració, amb bastanta pigmentació i el seu acabat en mate el converteixen en un producte molt atractiu. A més, afirmen que la seva textura no resseca els llavis. Molts vídeos de les principals expertes mostren l'èxit de la fórmula d'aquest pintallavis, el qual es pot trobar per 3,50 euros.

Cremes per l'escot i els ulls de Sisbela

La gama Sisbela de Mercadona, con los dos nuevos productos
La gamma Sisbela de Mercadona | Arroin 80

Sisbela arriba amb dues noves entregues de cremes per Mercadona. La primera, una reafirmant i nutritiva pel coll i l'escot. Per només 5 euros, aquest producte et permetrà gaudir dels beneficis de la hidratació en una de les parts del cos més oblidades al moment de realitzar aquest procés. Les propietats amb les quals compta la converteixen en més beneficiosa per la pell que la versió facial de la crema.

D'altra banda, també arriba al mercat la versió pel contorn d'ulls de la mateixa marca. Aquesta crema permetrà prevenir i reduir les primeres arrugues que puguin aparèixer en aquesta zona. A més, proporcionarà la hidratació necessària per evitar la sequedat. És una crema suau en la seva textura, que no té una composició greixosa i que tampoc estira la pell en aplicar-la.

Màscara de pestanyes Rock&Volume

La máscara de pestañas Rock&Volume de Deliplus
La máscara de pestañas Rock&Volume de Deliplus | Imagen de: Alicia Roger Beauty

Moltes blogueres han decidit utilitzar la màscara de pestanyes Rock&Volume de Deliplus. Segons les expertes, és un producte encara millor que la màscara de pestanyes Maxi Volume, una de les més aplaudides de Mercadona, ja que aporta més volum, gràcies al seu raspall. S'identifica per l'envàs de color vermell i negre. Actualment té un preu de 3,65 euros.


Comentaris

envia el comentari