URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Expulsen Aída Nizar i el marit d'Irma Soriano del plató de 'GH VIP 5'

Els regidors del programa els van fer fora per les seves provocacions constants
Sandra Barneda i Aída Nízar durant la baralla | Telecinco

 

Aída Nízar ha tornat a muntar un numeret al plató de 'GH VIP 5'. Pel que sembla, les seves constants provocacions han desembocat en una nova expulsió del plató per part de la direcció del programa. A més, també han fet fora el marit d'Irma Soriano, perquè tant ell com Aída s'han insultat i faltat al respecte sobre aquest tema durant l'emissió. 

La gota que ha fet vessar el got ha arribat quan Irma responia en directe les preguntes dels periodistes durant la roda de premsa celebrada a Guadalix de la Sierra. El presentador Jordi González ha explicat: «Estan passant coses que no m'agraden en absolut. Ni Mariano ni Aída estan al plató perquè porten una bona estona barallant-se i discutint [...]. No hi ha forma de contenir-los».

 

Moments després, la filla d'Irma Soriano ha explicat que s'estaven «sobrepassant els límits», i el presentador ha afegit: «Davant la provocació, un respon, perquè és el nostre ser estimat i dol». «Aída Nízar va tenir unes desqualificacions personals i uns insults cap a Nagore Robles, i amb part del públic del programa també va tenir un enfrontament. Va ser molt desagradable», va explicar per la seva banda Kiko Matamoros al web de Mediaset. El tertulià, que fa més de vint anys que treballa a televisió, també ha confessat que els fets que va presenciar no els havia viscut abans.