L'exrepresentant de Miriam Saavedra carrega durament contra la peruana

Segons Antonio Pavón, la guanyadora de 'GH Vip' hauria guanyat molts diners en diferents programes de televisió

Miriam Saavedra
Miriam Saavedra va ser la guanyadora de 'GH Vip' | TELECINCO

Antonio Pavón, exrepresentant de Miriam Saavedra, ha esclatat arran de les declaracions que l'ex de Carlos Lozano i guanyadora de 'GH Vip' va fer el passat dissabte a 'Sábado Deluxe'. 

En aquesta ocasió, Pavón ha fet sentir la seva veu a través de la revista 'Semana' i ha criticat fortament a la Saavedra que, segons ell, ha estat guanyant molts diners a Espanya des de la seva arribada del Perú. 

L'arribada de Saavedra a Espanya

En aquest sentit, l'exrepresentant assegura que gràcies a ell, Saavedra va poder viatjar fins a Europa: «Jo li vaig signar el contracte, ella el va signar del seu puny i lletra i la vam portar a Espanya, una vegada que arriba a Espanya es desentén de nosaltres i comença a treballar amb altra gent que no érem nosaltres», assegura. Tanmateix, Pavón explica que la van tractar de la millor manera possible només arribar al país. De fet, ha detallat el següent: «Nosaltres la vam atendre quan va arribar a l'aeroport, la vam portar a l'hotel, se li va fer servei de perruqueria, maquillatge... se li va donar el millor tracte i el més cordial», confessa.

D'aquesta forma, l'home segueix afirmant això: «La meva intenció des d'un principi va ser sempre fer les coses bé i tot pel seu interès». Interès i afecte que, segons Pavón, no va ser recíproc, ja que sembla que Saavedra va deixar de sol·licitar els seus serveis sense previ avís i sense complir els acords als quals havien arribat. Aquests acords, evidentment, són bàsicament econòmics. 

La quantitat de diners que hauria guanyat en programes de televisió

Per aquest motiu, diu que entre un 20 i un 30% de tots els guanys que ha tingut Saavedra en els diferents programes de televisió en els quals ha participat, haurien de ser per ell. «Ha participat en multitud de programes de televisió, per tant, ha hagut de ser remunerada amb bastants diners, la quantitat exacta no la sé. Per ser nosaltres els representants, imaginem que pot ser entre 50.000 i 60.000 euros, que és una gran quantitat».

Finalment, Pavón carrega també contra el caràcter de Saavedra que, segons ell, sembla un angelet però que d'això no en té res. «Tot, tot, tot ho demostraré a la televisió o davant un jutge o com sigui necessari, però a mi no em farà quedar malament perquè ella vulgui cridar més o vulgui fer-se la víctima i es posi a plorar per fer llàstima, perquè llàstima no dona, d'angelet no té res. Estic disposat a desemmascarar-la demostrant que tot el que dic ho tinc amb proves», ha sentenciat un enfadat Pavón.

Miriam Saavedra
Miriam Saavedra hauria guanyat molts diners en programes de televisió | TELECINCO

 


Comentaris

envia el comentari