URGENT

🚒 33 ferits i un menor evacuat a Sant Joan de Déu per un aparatòs incendi a Lleida

Fabiola, al seu fill després de superar dues operacions: «És un campió»

El nen de 12 anys ha estat ingressat per unes complicacions relacionades amb la seva darrera intervenció
Fabiola Martínez | Cedida

 

El fill gran de Bertín Osborne i Fabiola Martínez, Kike, és tot un exemple de superació. Amb tan sols 12 anys ha patit diferents problemes de salut com a conseqüència de la lesió cerebral amb la qual va nèixer. 

 

Els seus pares sempre han estat al seu costat en els moments més durs amb un somriure a la cara però és evident que cada cop que el nen ha de passar per una nova intervenció quirúrgica, no poden amagar ella seva preocupació pel seu estat de salut.

 

Dues operacions en una setmana

Actualment, Kike s'està recuperant a casa de dues operacions a les quals es va sotmetre en una setmana amb l'objectiu de resoldre els problemes que li havia ocasionat la seva darrera intervenció.

 

 

En aquesta ocasió, la recuperació ha sigut molt més complicada del que s'esperava. De fet, dilluns es va conèixer la notícia del delicat estat de salut del fill de Bertín Osborne.  Segons la revista 'Pronto', feia dies que el nen estava ingressat a l'UVI d'un hospital de Madrid després de superar una doble intervenció. 

 

Un moment dur

Una persona propera a la parella, va assegurar a la revista que Bertín i Fabiola ho estaven passant malament i va afegir que «s'ha de veure com evoluciona Kike durant les pròximes 72 hores per saber si tot ha anat bé».

Bertín i Fabiola amb el seu fill | Cedida

 

L'ingrés del nen s'hauria fet d'urgència com a conseqüència d'unes complicacions que van sorgir en relació amb la intervenció a la qual es va sotmetre al setembre per acabar amb els problemes de mobilitat que li generava la lesió cerebral amb la qual va néixer.

 

 

En aquell moment, la seva mare va explicar que havien trobat un equip mèdic que li havia operat les dues cames a la vegada. «No era una operació a vida o mort però sí que van ser moltes hores. Li van col·locar el maluc, els peus i les ròtules», va concretar Fabiola.

 

Retorn a l'hospital

Les complicacions que es van derivar d'aquesta intervenció tan delicada es van evidenciar el 7 de gener, quan Kike va tornar a l'hospital per ser operat d'urgència i, tres dies després, va haver d'entrar de nou al quiròfan.

 

Un cop va sortir de l'hospital, els seus pares van agrair totes les mostres d'afecte i els ànims rebuts durant aquests moments tan durs. «Com alguns ja sabeu, Kike ha estat malalt però ja està millor, a casa i recuperant-se a poc a poc. És un campió. Gràcies a tots per escriure», va expressar Fabiola.