Fabiola detalla com està Kike Osborne després de donar positiu en coronavirus

La dona de Bertín Osborne ha agraït el suport dels seus seguidors

Bertín Osborne, Fabiola i el seu fill Kike
Fabiola i Kike acaben la quarantena | G3

Fabiola anunciava el passat 19 de setembre, a través del seu compte d'Instagram, que el seu fill Kike havia donat positiu en coronavirus després de fer-se la PCR. «Ell es troba bé, és asimptomàtic» explicava Fabiola Martínez.

«Llest, aconseguit!!! Ja hem acabat la quarantena!!! Kike està fenomenal. Gràcies a tots per tant d'afecte #covidfree» és el que es pot llegir, 15 dies després que es confirmés que era positiu, en l'última publicació d'Instagram de la dona de Bertín Osborne.

Fabiola ha explicat les novetats en un vídeo

La mare de Kike ha explicat en un vídeo, amb un somriure resplendent, que el seu fill «està fenomenal, molt bé». «Ja estem tots súper tranquils perquè ja crec que tot això ha passat» ha continuat explicant Fabiola.

A més, no ha dubtat a agrair als seus seguidors i seguidores el suport que han rebut: «Moltes gràcies a tots per ser aquí pendents, perquè sé que molts ho feu amb tot l'afecte que sentiu per Kike des del moment en què va néixer, i s'agraeix moltíssim».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ya hemos terminado la cuarentena!!! kike está fenomenal. Gracias a todos por tanto cariño. #covidfree

Una publicación compartida por Fabiola de Osborne (@fabiolaosborne_) el

«Tota aquesta energia fa que ell estigui sempre bé» continuava explicant l'exmodel. Al final del vídeo podem veure a Kike donant les gràcies i llançant un petó a tots els 'followers'. Tan sols entrant als comentaris, es pot comprovar que han rebut un gran suport per part dels seus seguidors.

«Quines bones notícies», «Quina alegria!!!», «Me n’alegro un munt» o «molt bé, com me n'alegro, de tot cor», són alguns dels centenars de comentaris que acumula la publicació.

Kike ha anat apareixent a l'Instagram de la seva mare

Al llarg d'aquests 15 dies de quarantena, Fabiola Martínez ha anat publicant algunes fotografies d'aquests dies al costat del seu fill. En una d'elles podem veure'ls mentre realitzen «estiraments a casa». Revisant aquestes publicacions podem veure que la família de Bertín Osborne ha rebut moltíssim suport, tant de personatges coneguts com de la població en general.

Molts d'aquests comentaris posen l'accent principalment en l'amor de mare: «Que important l'amor d'una mare», «tu ets molt forta, bonica, i ho demostres cada dia», «només veure com et mira el teu fill no té preu» o «una súper mamà ets, Fabiola» són alguns dels centenars de comentaris que acumulen aquestes publicacions d'Instagram.


Comentaris

envia el comentari