Primer pla Fabiola Martínez

Fabiola Martínez confirma els rumors del seu fill Kike amb la seva última foto

Fabiola Martínez apareix amb Kike a les xarxes socials

Fabiola Martínez torna a somriure. Ja ha passat un any des de la seva separació amb Bertín Osborne, i la veneçolana no ha deixat de fer la vida amb total normalitat. Això sí, sempre molt pendent dels seus fills, sobretot de Kike, amb qui va posar fa unes hores a les xarxes socials.

Està bolcada en la cura del jove, a qui dedica gran part del dia. Però, tot i això, no li impedeix gaudir dels seus compromisos socials, ja que fa uns dies la va poder veure a la Fira de Sevilla amb un grup d'amigues.

De tornada a casa seva, Fabiola no va dubtar a compartir una emotiva fotografia amb Kike. Hi apareixen junts amb el premi que li va concedir el programa 'Gente Maravillosa' al noi. Agraïa a l'espai de la cadena canària «aquest gran detall» amb el seu fill.

Fabiola Martínez somrient
Fabiola Martínez intenta seguir amb la seva vida després de la separació| Europa Press

«Sou els millors. Aquí podeu veure la seva emoció en rebre'l», va escriure l'ex del presentador. A més a més, va aprofitar l'ocasió per desfer-se en elogis cap a la presentadora del format, Eloísa González.

«Ha estat un plaer conèixer-te, ets estupenda i he gaudit molt amb aquest gran programa», va assenyalar. Així mateix, la imatge que va compartir al seu perfil d'Instagram permet conèixer una mica més en profunditat la casa on resideix l'exmodel.

Es tracta d'un pis ampli, de 350 metres quadrats, situat al centre de Madrid. És de lloguer i es va decantar perquè estava perfectament adaptat a les necessitats del seu petit.

Així, Fabiola va voler immortalitzar el moment amb una fotografia en què apareix un racó lluminós i ampli de la casa, on hi tenen cabuda uns quants records. Darrere seu hi ha set retrats on els protagonistes són els seus dos fills.

Sense cap dubte, Fabiola Martínez sempre té molt present els dos nois que va tenir amb Bertín. Per això ha decidit reservar-los un lloc molt especial a l'immoble.

Al fons es pot apreciar una terrassa on no hi poden faltar les plantes. És un espai que els permetrà gaudir del bon temps que ja es comença a notar a Madrid.

Mentrestant, la veneçolana no deixa de participar en actes i esdeveniments. Per exemple, ara ha format part del programa de Cuatro anomenat 'Los miedos de...', on un grup de famosos han d'enfrontar-se als seus temors amb l'ànim de superar-los.

Si escau, una cosa que se li resisteix i que li provoca molta angoixa són les aigües profundes. Aquest fet l'ha afectat molt durant la seva vida, sobretot a l'hora de fer certes activitats amb Kike.

Fabiola es va negar a participar en una teràpia

Els metges van aconsellar un tractament al jove que Fabiola finalment va desestimar per aquesta por atroç a l'aigua. «El que més m'ha picat durant força temps és no poder fer amb Kike una teràpia amb dofins que ens han ofert», assegurava, a més afegia que per a ella allò va resultar «molt frustrant».

Va explicar que pel nen «faria el que fos, però el meu límit és l'aigua». Entre llàgrimes lamentava no haver estat a l'altura amb aquesta activitat que resultava tan beneficiosa per al seu fill. «Em feia molta ràbia no poder acompanyar-lo en aquesta teràpia per les meves pors», va dir entre llàgrimes.

Bertín Osborne i Fabiola Martínez.
Bertín Osborne i Fabiola quan eren una parella feliç| GTRES

Segons sembla, l'origen d'aquesta fòbia es remunta a la seva infància, quan va patir una experiència traumàtica quan amb prou feines tenia 10 anys. Concretament, Fabiola recorda com una amiga es va enfonsar en una piscina i, en tractar de rescatar-la, va notar com l'aigua també l'arrossegava cap al fons. Es tracta d'una cosa que no ha aconseguit superar.