Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Fabiola Martínez amb rostre seriós i concentrat en una classe de ioga

Fabiola Martínez pren una decisió amb Bertín Osborne pel bé dels seus fills

Fabiola Martínez mostra que la seva decisió és definitiva

Fabiola Martínez s'ha convertit en un dels personatges més reclamats pels mitjans després de conèixer-se la propera paternitat de Bertín Osborne. L'exdona del cantant ha vist com els últims dies s'ha vist esquitxada pels esdeveniments i són sempre les mateixes qüestions les que es repeteixen.

La situació ha arribat a un punt en què Fabiola ha considerat oportú comunicar una cosa que té molt a veure amb els seus fills.

Fabiola és col·laboradora habitual del programa 'Y ahora Sonsoles', d'Antena 3. La seva presència al programa fa inevitable que sigui interrogada sobre les notícies que s'han anat succeint i han ocupat titulars des de fa setmanes. Temes de tertúlies que s'han estès més enllà de Bertín, volent conèixer com s'han pres la notícia les persones del seu entorn.

Fabiola Martínez deixa clara la seva postura al mig de la polèmica

Tot i que des d'un principi Fabiola Martínez va deixar clar que preferia mantenir-se al marge i no fer declaracions, les preguntes segueixen arribant. Aquest passat dilluns, el tema de la propera paternitat del presentador de 'Mi casa es la tuya' era protagonista de la tertúlia. Una xerrada de la qual Fabiola ha volgut desmarcar-se de manera contundent.

La conversa va derivar fins a un punt en què es qüestionava la manera que Bertín Osborne té de viure la seva sexualitat. «I a tu no se t'acudiria tenir una relació sense protecció de cap manera», deixava caure la presentadora del programa. Un missatge que anava dirigit a Martínez i del qual aquesta va declarar que és un tema que se sol tractar amb la gent jove.

Captura de pantalla de 'Y ahora Sonsoles' de l'entrevista de Fabiola Martínez amb Bertín Osborne al telèfon
Fabiola Martínez s'ha convertit en protagonista involuntària | Atresmedia

Tot i això, la veneçolana va deixar clar que considera que és un tema del qual els adults se suposa «ja en tenen consciència» i no creu convenient tenir una conversa sobre això. Amb aquesta afirmació, Fabiola marcava distàncies amb Bertín Osborne, sense anomenar-lo, i mostrava, a més, la seva opinió sobre els fets.

Més enllà de les preguntes concretes, la veneçolana s'està veient exposada a una situació pel fet que és col·laboradora d'un espai televisiu. Així ho va voler deixar clar amb la defensa de la feina que realitza.

L'ex de Bertín Osborne defensa la seva feina després de rebre crítiques

«El problema és que molta gent pot pensar que jo estic asseguda aquí cobrant per parlar i no és així. Jo tinc un contracte amb la productora d'aquest programa i soc una col·laboradora més que opina d'un munt de temes d'actualitat. Això és actualitat, però, a la part personal, em permeto no opinar», explicava Fabiola.

La col·laboradora del programa presentat per Sonsoles Ónega va insistir novament en la seva postura de voler desmarcar-se de tot el que està passant. «L'únic és que la gent s'adona de la meva possible incomoditat. De com una vegada i una altra se'm torna a fer la mateixa pregunta, quan no vull dir res», afegia.

Fabiola Martínez i Bertín Osborne feliços a la gala solidària de la seva associació
Fabiola Martínez ha defensat que la seva vida va més enllà de Bertín Osborne | Europa Press

Davant d'aquesta explicació, era la periodista Angela Vallvey qui se solidaritzava amb la seva companya. «Fabiola, és que t'admiro. Si jo estigués a la teva pell, ja hagués explotat», deia la col·laboradora. 

Unes paraules amb què va voler destacar, a més, com n'és d'«aclaparadora» aquesta situació. La resposta de Fabiola no es va fer esperar, mostrant, una vegada més, que és capaç de posar-se al lloc dels altres. «Com serà aclaparadora si no és la teva vida? Cal fer empatia amb els protagonistes. Jo no soc protagonista», responia Fabiola contundent davant el comentari de la periodista.

La model veneçolana va voler deixar clar que, malgrat que ella es va fer popular després de conèixer-se la seva relació amb Bertín, la seva vida «seria per escriure una novel·la». «Tothom pensa que jo vaig néixer el dia que vaig conèixer Bertín; sembla que no he tingut una altra vida. Jo vaig arribar a la vida de Bertín ja viscuda, ja tenia les meves experiències del món i de la vida», assegurava Fabiola davant les càmeres.