Primer pla de Fabiola Martínez

Fabiola Martínez dona una última hora sobre Bertín Osborne: «Estava espantat»

Fabiola Martínez es pronuncia sobre la darrera polèmica

Els últims dies han estat molt convulsos per a Fabiola Martínez i Bertín Osborne. El presentador generava una enorme polèmica en afirmar que «mai havia estat enamorat». Fabiola no podia donar crèdit a aquestes paraules i no va poder contenir les llàgrimes al programa de 'Y Ahora Sonsoles'.

Després d'això, el presentador emetia un comunicat on rectificava les seves paraules. Ara, Fabiola Martínez s'ha tornat a pronunciar sobre això i ha donat l'última hora sobre Bertín. L'ex del presentador ha tret forces i ha revelat com ho viuen tots.

Fabiola Martínez revela l'última hora sobre Bertín

Fabiola Martínez ha tingut una conversa amb qui va ser la seva parella durant més de 20 anys. La veritat és que no ha estat gens fàcil per a la model, ja que les darreres paraules del presentador li han fet molt de mal. La model veneçolana reapareixia dimecres de nou al plató de 'Y Ahora Sonsoles' i explicava com havia estat la conversa amb Bertín.

Fabiola va reconèixer que va ser «massa impulsiva» i que tots dos van cometre el mateix error: «Vaig ser espontània i impulsiva, i la mateixa crítica que li vaig fer a ell me la faig a mi mateixa. De vegades cal pensar una mica les coses», assenyalava.

Foto de Fabiola Martínez en un esdeveniment solidari.
Fabiola Martínez revela que ha pogut parlar amb el presentador. | GTRES

A més, la col·laboradora de televisió va assegurar que tots dos tenen una prioritat màxima, que són els seus fills. Ni ella ni Bertín volen fer res que els pugui perjudicar: «Quan hi ha nens cal ser més viscerals i tremolar. Vaig intentar parlar amb ell per veure com ho havia viscut. Va ser més intel·ligent i madur que nosaltres. Va dir: "Mare, això ho has de parlar amb el pare i al revés i ja està"», va confessar.

Ara bé, el més sorprenent de l'última aparició de Fabiola és que ha donat l'última hora sobre el presentador. La model va explicar com va ser aquesta trucada amb Bertín i, sobretot, com l'havia trobat després de tot l'enrenou: «No hem parlat en una trucada de telèfon, ens hem enviat missatges i àudios», començava Fabiola. 

La model ha reconegut que es va trobar un Bertín «espantat» per la reacció que ella podria tenir: «Primer, ell estava espantat de la meva reacció i va voler esperar que es calmés tot per poder parlar. M'ha dit que simplement va voler fer un comentari de filosofia d'amor i que la va cagar», explicava. El presentador va reconèixer que no havia estat encertat en les paraules que havia fet servir i no va ser conscient del dolor que podia causar amb les seves feridores paraules.

Fabiola Martínez i Bertín Osborne
Tots dos saben que han comès un error per parlar-ne públicament. | GTRES

Sembla que, després de la trucada, les aigües han continuat el seu curs. Tanmateix, tots dos saben del gran error que han comès fent-ho tot públic a través de televisió.

Fabiola Martínez sap que tots dos es van equivocar

Fabiola Martínez ha volgut deixar clara una cosa: tots dos s'han equivocat. Tant Fabiola com Bertín saben que no han obrat bé parlant públicament sobre això. 

A la televisió tot es magnifica i la majoria de vegades els platós de televisió no són el millor lloc per parlar de sentiments: «Igual que és veritat que jo li puc retreure que pensi abans de parlar, jo també ho havia d'haver fet. L'aprenentatge és mutu. No és que necessiti excusar-me, però dels errors se n'aprèn», sentenciava la col·laboradora. Ara tots dos han après la lliçó i saben el mal que unes paraules poden causar.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!