Fabiola Martínez somrient davant d'una fotografia de Bertín Osborne

Fabiola diu la seva després de sentir parlar les filles de Bertín: «Fa llàstima»

L'encara dona d'Osborne ha opinat sobre l'entrevista que elles han concedit

Fa un mes aproximadament vam conèixer que Bertín Osborne i Fabiola Martínez, després de catorze anys de matrimoni, havien decidit separar-se, on els problemes de convivència i les diferents personalitats van ser les que van propiciar aquesta ruptura.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

I aquesta no està sent fàcil ni per als seus protagonistes ni per als dos fills que tenen en comú, Kike i Carlos. És més, tampoc ho és per a les filles del cantant, que han concedit una entrevista parlant d'aquesta separació. Aquesta l'han donat a 'Hola!', i en ella apareixen al costat de la seva germana petita, Ana María Portillo, que és fruit de la relació de la seva mare (Sandra Domecq) amb Fernando Portillo. Aquesta entrevista ha donat lloc al fet que l'esmentada Fabiola hagi opinat ara sobre aquesta.

Primeres paraules de Fabiola

Sense cap dubte, en la citada exclusiva les filles de Bertín han sigut molt respectuoses amb Martínez i, en tot moment, han demostrat l'afecte que li tenen.

Per aquest motiu, la veneçolana també ha deixat palès l'amor que els professa en les primeres declaracions que ha fet sobre l'entrevista. Així, tal com ha publicat l'agència 'Europa Press', aquesta no ha dubtat a manifestar que a la portada de la revista les joves «estan guapíssimes. Estan impressionants de maques les quatre».

La relació amb les filles de Bertín Osborne

Com no podia ser d'altra manera, els reporters han volgut conèixer quina relació té Fabiola amb les filles de qui encara és el seu marit. En aquest sentit, ha deixat clar que «La relació és fantàstica i estupenda. No hi ha cap problema. Tot està molt bé». És més, ha afegit que va estar menjant amb elles fa uns dies: «Després de tot havíem parlat, però no ens havíem vist i va ser molt bonic, la veritat». A més, ha afegit que les tres «són fantàstiques».

En les respostes que ha donat als reporters, la veneçolana també ha reconegut que entén que les filles de Bertín puguin sentir tristesa per la ruptura, dient: «Des que es trenca i es canvien les coses, és clar que et fa pena. No obstant això, elles entenen que és pel bé dels dos així que contentes, dins del que cap. Seria pitjor si no estiguéssim bé».

Centrada en el seu treball i en els seus fills

Bertín Osborne s'ha refugiat en el treball, concretament en l'enregistrament d'un nou disc, per fer front a aquest complicat moment personal. D'altra banda, Fabiola també està fent el mateix, i és que està centrada en la seva tasca com a gerent en una immobiliària. No obstant això, no és l'única tasca que té, ja que també està al capdavant de la Fundació Bertín Osborne, a favor dels petits amb discapacitat.

De la mateixa manera, cal no passar per alt que està estudiant ara un doble màster de 'Coaching', Intel·ligència Emocional i Programació Neurolingüística, però hi ha més: també ha participat en uns programes especials del concurs 'El cazador', un concurs que s'emet a les tardes a La 1 de TVE i que està presentat per Ion Aramendi.

D'aquesta manera, queda clar que Fabiola Martínez té una agenda atapeïda, que l'està ajudant a no pensar massa en la ruptura i en la qual, per descomptat, té cabuda la cura i les atencions als seus dos fills, que viuen amb ella a Madrid. Bertín, per la seva banda, està residint a Sevilla, on presenta a Canal Sur 'El show de Bertín', encara que, periòdicament, viatja a la capital per veure els seus fills i per motius relacionats amb el seu pròxim disc.