IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

FACUA alerta d'irregularitats en les subvencions de les clíniques iDental

L'empresa anuncia 'ajudes privades' per tractaments que a vegades no realitzen

En els pressupostos es reflecteix el preu «de mercat» i el de després de la suposada ajuda | Facua

El Col·legi d'Odontòlegs de Catalunya ha obert una investigació a l'empresa iDental, que segons Facua, podria estar cometent irregularitats amb els falsos anuncis sobre ajudes privades de fins al 70% en alguns tractaments. Des de Consumidors en Acció asseguren que l'oferta s'està fent de manera irregular amb el reclam de suposades subvencions als clients. Desenes d'afectats ja han denunciat a Madrid, Barcelona, Sevilla, Màlaga, Còrdova o València.

Segons Facua, les franquícies estan signant contractes per realitzar tractaments dentals amb el reclam de subvencions que suposen una ajuda pels qui necessiten un arranjament dental. L'empresa es descriu com «una empresa d'emprenedoria social que té entre les seves principals finalitats millorar la societat assistint als pacients que estan passant per un moment econòmic complicat amb ajudes dentals privades d'entre 60 i 100% del tractament».

El Col·legi d'Odontòlegs de Catalunya ha advertit que investigaran les irregularitats en les quals han pogut incórrer els col·legiats d'aquesta empresa implicats en pràctiques que puguin ser contràries a les normes deontològiques de la professió. A una de les afectades de Barcelona li van presentar un pressupost de 13.000 euros que van rebaixar a 2.500 després d'aplicar-li la subvenció, però que després no va rebre l'assistència contractada. Uns altres han reclamat la paga i senyal tal com els seus drets els permeten, però no la hi han retornat.


Comentaris

envia el comentari