La família d’Ana Obregón, decidida a actuar en veure el seu últim missatge

L’actriu ha dedicat unes paraules al seu fill tres mesos després de la seva mort

Ana Obregón
L’actriu ha dedicat unes paraules al seu fill tres mesos després de la seva mort | Semana

Fa tres mesos que Ana Obregón va perdre el seu fill, Álex Lequio, després de dos anys d'una dura lluita contra el càncer. Des de llavors, l'actriu es troba sotmesa a una profunda tristesa, contra la qual està intentant combatre allunyant-se de l'opinió pública per desconnectar de tot.


Des de la tràgica pèrdua, Ana només ha reaparegut a través de les seves xarxes socials per escriure-li unes paraules al seu primogènit i ara, ho ha tornat a fer.

Les paraules d'Ana Obregón al seu fill

L'actriu ha dedicat un preciós missatge a Álex en una publicació al seu compte d'Instagram. «Tres mesos sense tu», és el primer que es pot llegir. «91 dies profundament agraïda i emocionada pels vostres missatges d'amor i afecte que m'acompanyen en aquest camí de llàgrimes», segueix. 
 

«131.131 minuts sense el meu millor amic, el meu còmplice, el meu protector, el meu amor, el meu exemple, l'home de la meva vida, el meu principi i la meva fi, el meu fill», continua el missatge: «Gairebé 8 milions de segons en una foscor absoluta que només evita la teva llum», diu Ana per finalitzar l'emotiva dedicatòria al seu fill, comptant els dies, minuts i segons que fa que ja no hi és i demostrant així el dolor que està patint.

Per acompanyar aquestes boniques paraules, l'actriu ha escollit una foto en la qual apareix Álex agafant-la en braços en una de les últimes vacances que van gaudir a les Illes Balears, instantània que ens permet recordar la meravellosa relació que tenien mare i fill.

Encara que és un missatge molt desconsolat, l'última frase deixa entreveure que Ana està lluitant perquè la tempesta que l'envolta des de la pèrdua del seu Álex marxi per poder recordar-lo amb un somriure, amb amor, i no amb el dolor que ara l'està ennuvolant. 
 

En una publicació anterior, l'actriu va compartir el missatge que el seu fill havia deixat escrit a mitges al seu mòbil. Ho va fer amb l'objectiu de tocar el cor de moltes persones i d'ajudar-los a entendre com Álex estava vivint els seus últims dies, veient la gent que més estimava patint per ell.


Comentaris

envia el comentari