Primer pla d'Antonio David Flores

La família d'Antonio David Flores mou fitxa i li gira l'esquena

El pare de Rocío i David Flores Carrasco cada cop perd més suports

Antonio David, el pare de Rocío i David Flores Carrasco, es troba, sens dubte, en la pitjor etapa de la seva vida. Aquesta va començar amb l'emissió de la docuserie de la seva exdona, ja que va ser acusat de maltractaments per ella. Fet que va motivar que fos acomiadat de Telecinco.

Després, l'han criticat molt, té judicis pendents i s'ha separat de la seva dona, Olga Moreno. A més, cada cop està perdent el suport de més persones, com va ser el cas de David Flores Carrasco, que va decidir anar-se'n amb la seva madrastra. L'última en posar-se en contra d'ell ha estat algú del seu entorn familiar: Gloria Camila, la que va ser la seva cunyada.

Gloria Camila
Gloria Camila li ha girat l'esquena al pare de Rocío y David Flores Carrasco | GTRES

 

El pare de Rocío i David Flores Carrasco rep el rebuig de Gloria Camila

La separació del malagueny així com la seva nova relació amb Marta Riesco ho tenen al punt de mira de la premsa. L'última qüestió sobre la qual s'està parlant és el divorci. I això ha permès saber que hi ha algú que ha canviat de bàndol i no li dona suport.

A Ya son las ochos'ha comentat el tema de la separació i Beatriz Cortázar ha estat l'encarregada de donar-ne una informació. Ha dit: «Està la teoria que si el divorci no arrenca és perquè si no ho signa Olga tindria una mena de 'privilegi legal'. Sí, doncs no hauria de declarar al judici pendent».

«Però jo crec que és per una altra raó, per una cosa que se'ns escapa». I en aquest punt, Antonio Rossi ha afegit: «Tot és per pura estratègia». Una declaració davant la qual la col·laboradora ha decidit tornar a intervenir.

Ha afirmat: «Jo no crec que sigui una estratègia. És que el personatge s'ha equivocat completament i ha demanat perdó tard. Ara està reculant».

Especialment aquesta separació, Sonsoles Ónega ha decidit agafar la paraula per exposar que rebutja que es posi a Marta la culpa d'aquella. I tot seguit ha preguntat la seva opinió a la Gloria, la germana de la primera exdona de l'andalús.

En un primer moment, s'ha referit al divorci i ha deixat clar que està molt perduda sobre això: «No sé que no sé res. D'aquest tema no en tinc ni idea, de fet a la reunió he preguntat sobre el judici: 'Quina diferència hi ha entre que se separin o estiguin junts?'».

«No en tinc ni idea perquè tampoc no va parlar amb Antonio David ni li parlo per preguntar-li això. És que no sé res de res. A Rocío l'he vist ara, però, com es comprendrà, no n'he parlat».

A això ha afegit: «Cada vegada que vinc aquí em vaig assabentant d'alguna cosa nova, vosaltres teniu més informació que jo. De veritat, jo vaig al meu món, a les meves coses».

Primer pla de Gloria Camila amb fons negre i jaqueta vermella
Gloria Camila ha sorprès atacant a Antonio David Flores | GTRES

En aquest punt, sorprenentment, la noia ha decidit sortir en defensa de Riesco. I, per tant, ha atacat el pare de Rocío i David Flores Carrasco. Ho ha fet dient: «Estic totalment d'acord que la tercera persona no és la que en té totalment la culpa».

«La culpa la té una de les persones que la deixa entrar a la seva vida, en la seva relació. I si no està en una relació, és el que decideix el temps que fa per estar amb una altra persona». D'aquesta manera, ha deixat clar que el culpable del patiment de la família i de la situació és ell i ningú més.

Els suports que va perdent Antonio David

El de Gloria ha estat l'últim suport que ha perdut el pare de Rocío i David Flores Carrasco, però en els últims mesos en fa molts. Així, Alessandro Lequio, un dels seus defensors més fidels, ha deixat de defensar-lo. I Kiko Matamoros també ho està fent ara, que ha reconegut que han perdut l'amistat que els unia.

És més, les germanes de la seva encara dona, que posaven la mà al foc per ell, ja no ho fan. Tant és així que es comenta que estan disposades a parlar en contra.

Primer pla d'Antonio David Flores amb la mirada perduda
Antonio David s'està quedant cada cop més sol | GTRES

I si fos poc, a les últimes hores s'ha assabentat que a més que la seva nova sogra, la mare de Riesco, també ho rebutja.

David Flores Carrasco, el punt dèbil del seu pare

Tot i això, la persona que més dolor ha provocat a Antonio David ha estat el seu fill, David Flores Carrasco. I és que el jove ha pres la decisió de viure amb Olga Moreno.

Cal destacar que va ser una decisió presa per les dues parts, ja que van creure que el millor per a ell sigui romandre amb la madrastra.

David Flores Carrasco.
David Flores Carrasco encara viu a Màlaga amb Olga Moreno | GTRES

Fet que no ha disgustat gens David Flores Carrasco, que sempre ha mostrat el gran afecte que té cap a Olga. És més, va arribar a demanar-li al seu pare que no en parli als mitjans.

El comportament del germà de Rocío sempre n'ha estat exemplar. És un noi molt discret al qual mai no li han cridat l'atenció ni els focus ni els platós de televisió, a diferència de la seva família.

Per tant, David Flores Carrasco no vol veure afectada la seva rutina, i seguirà vivint a Màlaga al costat d'Olga Moreno, que ha promès tenir-ne cura.