Primer pla de l'actor Antonio Resines amb el rostre seriós

La família d'Antonio Resines confirma les sospites que hi havia

Antonio Resines continua recuperant-se dels seus problemes de salut

El món de la interpretació respira molt més alleujat després de conèixer les últimes notícies sobre l'estat de salut d'Antonio Resines. L'actor sortia fa uns dies de l'UCI de l'hospital Gregorio Marañón de Madrid després de més d'un mes ingressat. Una pneumònia bilateral derivada del coronavirus en tenia la culpa.

En un primer moment, els familiars i amics van intentar enviar missatges esperançadors. A l'únic comunicat que es va fer asseguraven que «es troba conscient i no necessita ventilació mecànica». Tot i això, amb el pas dels dies la preocupació va anar a més.

Alguns amics de Resines alertaven de la delicada situació que estava passant. El primer, el cineasta Santiago Segura, que recomanava resar per ell. Això va fer que saltessin totes les alarmes i que molta gent es temés el pitjor.

Els seus companys van intentar ser prudents amb la recuperació. Tots confiaven en un procés ràpid, encara que entenien que podria ser massa lent. I així ha estat.

Va entrar a l'UCI el 22 de desembre passat, i no va ser fins el divendres 28 de gener quan en va sortir. L'actriu Fiorella Faltoyano va confirmar a través de les xarxes socials la bona notícia dijous passat.

Primer pla d'Antonio Resines i la seva dona Ana Pérez
Antonio Resines està en tot moment acompanyat de la seva dona. | Europa Press 

«Aquesta foto és per explicar-vos que surt demà de l'UCI, on ha estat més d'un mes lluitant contra la COVID-19. I ha guanyat la batalla», assenyalava molt orgullosa. Confessava que estava «molt contenta» amb la notícia i «volia compartir-ho amb vosaltres».

El món del cinema i de la televisió en va estar molt pendent durant les últimes setmanes. D'una manera o altra intentaven mantenir-se informats sobre les evolucions d'Antonio Resines. Encara que es mostraven prudents, també deixaven entreveure la gravetat de la situació cada cop que s'aportaven novetats.

Un dels últims a pronunciar-se va ser Juan Echanove a La Sexta. Revelava que «no sé què passaria amb mi si el meu amic no en sortís». Explicava que el primer en què pensava només aixecar-se era en ell.

«És un lluitador, el millor de tots nosaltres, amb diferència». Tots els companys es desfeien en elogis cap a l'actor. És una figura molt reconeguda, però també estimada.

Javier Gutiérrez va preferir parlar amb cautela del seu estat. «Cal tenir certa precaució perquè ja sabem de molts pacients i de gent coneguda, que quan fas un passet endavant, també en pots fer un darrere». Assegurava que «no s'ha de tirar coets mai».

En qualsevol cas, confiava en la seva ràpida recuperació perquè és «un paio molt fort i no podrà amb ell», destacava convençut. A més, a mesura que transcorrien els dies, les «informacions eren esperançadores».

Antonio Resines rep moltes mostres d'afecte

Antonio Resines ha rebut moltes mostres d'afecte durant les últimes setmanes. Se n'ha encarregat la seva dona Ana Pérez-Lorente. Va romandre en tot moment al seu costat i va mantenir contacte amb alguns dels seus companys.

Antonio Resines i Santiago Segura, en un photocall
Antonio Resines ha rebut moltes mostres d'afecte dels seus companys, entre els quals la de Segura. | GTRES 

En un primer moment admetia que no disposava de temps per estar al corrent de tots els missatges. La seva única preocupació era a l'UCI. Nombroses cares conegudes van expressar en públic la seva admiració cap a ell.

Entre ells, Pepón Nieto, Ana Obregón, Santiago Segura o Jonás Trueba, que li desitjaven una ràpida recuperació. Tot es va anar allargant més del que es desitjava, però aquests petits passos fets conviden a ser més optimistes.

En un gest amb Antonio Resines, Movistar+ va decidir ajornar l'estrena de la seva darrera sèrie. Hi comparteix repartiment amb el seu amic Miguel Rellán, que també va ser víctima del coronavirus al començament de la pandèmia. Estan pendents de la seva evolució per començar a emetre-la.