MOBILITAT

Cap carretera tallada en aquests moments

La família de Bustamante sobre Paula Echevarría: «Ja no hi haurà inconvenients per veure David»

No és la primera vegada que la família del cantant càntabre es posiciona i desvetlla la seva opinió sobre la model

 

La família de David Bustamante no s'arronsa. Si més no, això és el que sembla mesos després que el cantant càntabre i Paula Echevarría decidissin separar-se. Així doncs, aquests no han tingut miraments per l'exdona de Bustamente i han mostrat la seva alegria pel desenllaç de la relació

 

«Ja no hi haurà més pegues per poder-lo veure», han confessat fonts properes a la família de Bustamente al ser preguntats per la separació. Segons ells, hauria estat la model asturiana qui hauria propiciat el distanciament d'ambdós, segons han desvelat la revista 'Semana'. «Han reprès la relació que sempre havien tingut amb ell. A més, han reprès el contacte físic amb ell de forma quotidiana», han confessat.

 

 

Les renúncies de Bustamente amb Daniela

 

Tot i això, la família de Bustamente hauria rebut també un fort revés després de la separació. I és que tot i l'alegria pel trencament, aquests s'haurien quedat sense gaudir de la petita Daniela, de 9 anys, tant com voldrien. 

 

«Els pares lamenten la decisió final de Bustamente en relació a la seva filla Daniela. I és que aquest, com ha pare divorciat, haurà de renunciar constantment a la nena», asseguren les fonts en qüestió a 'Semana'.

 

Més tensió que mai

La forta tensió entre Bustamante i Echevarría és més que evident. Ja que fa unes setmanes, per exemple, van acudir per separat a una funció escolar de la seva filla Daniela i alguns testimonis, fins i tot, asseguren que van 'passar' de saludar-se.

 

Així mateix, no és la primera vegada que la família de Bustamente es posiciona. «És una persona tòxica. Està jugant molt brut amb en David i el seu tracte cap a ell està sent injust», asseguraven el passat mes d'octubre. 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris