IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La família Caparrós es troba en un dels seus pitjors moments i la seva relació es troba més tensa que mai

Els problemes que Alonso va patir amb la seva addicció a les drogues, així com la seva terrible situació ecónomica, no fan més que agreujar la situació

Imagen del momento de la bronca entre Alonso Caparrós y su madre
Imatge del moment de la discussió entre Alonso Caparrós i la seva mare| Imatge de l'emisión de Telecinco

La família Caparrós es troba en un dels sus pitjors moments. Si bé semblava que la seva relació començava a arreglar-se, recentment van protagonitzar un dur moment que va deixar a tothom de pedra. Succeïa en una emissió de 'Sálvame', quan Alonso Caparrós, va tenir una troballa telefònica amb la seva mare. El passat mes de juliol, Alonso Caparrós ja va tenir una gran discussió amb el seu pare al plató de ‘Sábado Deluxe’, i la que li va seguir amb la seva mare no va anar molt millor. En aquesta, la seva mare va aclarir que era conscient que el seu fill estava patint, però també va voler deixar clar que sent «por» d'Alonso perquè no suporta quan li porten la contrària. Finalment, es va dirigir al seu fill de forma contundent: «Ens estàs matant i no hi ha dret que ens facis això. És la primera vegada en la meva vida que no puc veure't perquè em mates», va assegurar.

Fa uns mesos, el presentador de televisió va voler fer una broma al seu pare en directe i la situació va arribar a tal punt de tensió que la mare d'Alonso va cridar al programa per retraure l'actitud del seu fill. Durant la trucada la seva mare li va recriminar el tracte que Alonso Caparrós estava donant al seu pare, Andrés Caparrós, recordant-li que ha tingut «una vida que ni els reis» i deixant-li clar que «no és just» el que va fer amb el seu pare. Després d'aquest episodi, Caparrós va anunciar que tancava indefinidament la seva emissora de ràdio: «Amics, suspenem per temps indefinit les nostres emissions. Gràcies per la vostra fidelitat. Una abraçada. Andrés Caparrós», va ser el missatge que va publicar a Facebook. Després de tancar l'emissora, el locutor no va tornar a pronunciar-se sobre el succeït en ‘Sálvame’ fins a la seva recent estrena com a col·laborador del programa.


Comprensiblement totes les parts semblen trobar-se al límit. L'origen de tota aquesta situació deriva de la confessió del presentador sobre el seu problema d'addicció amb les drogues. Aquest problema ho va arrossegar a una voràgine de desgràcies i infortunis: va perdre la feina, va tocar fons, i va arribar a un extrem en què quasi es perd a si mateix. Això ha sigut la causa més rellevant de la ruptura familiar, i el desestabilitzador responsable de totes aquestes discussions públiques. De fet, el mateix Andrés va dir en una entrevista de televisió que era molt difícil «ser pare quan tens un fill drogoaddicte», a més d'assenyalar-lo com el culpable de l'ansietat de la seva mare. Referent a això, Andrés sentenciava: «La mama porta 20 anys medicada per la teva culpa». Per si no fos poc, sumat a l'addicció d'Alonso, es troba un terrible problema econòmic. Una dificultat tan gran que els enfronta a Hisenda, per un deute al qual no poden fer front i que no fa més que agreujar una situació que ja és de per si mateix difícil.


Comentaris

envia el comentari