Fotomuntatge de Dani Alves i Joana Sanz.

La família de Dani Alves desnona Joana Sanz i l'obliguen a marxar de Barcelona

A Joana Sanz li haurien proposat un ultimàtum

Ja fa algunes setmanes que Joana Sanz confirmava oficialment i de forma pública la seva separació del futbolista Dani Alves, tot a través del seu Instagram.

Amb dues fotografies d'unes pàgines de diari escrites a mà, la model encetava una nova etapa lluny del seu ex, que ara es troba en presó provisional després de ser acusat d'haver violat una jove de 23 anys el desembre passat a Barcelona.

Però sembla que, tot i haver iniciat un nou capítol de la seva vida, les bones notícies no acaben d'arribar per a Joana Sanz. I és que, ara, la família del brasiler l'ha obligat a prendre una decisió precipitada que no s'esperava. 

La família de Dani Alves fa fora Joana Sanz de casa seva

Així ha estat. La família de l'exjugador del Barça sembla que se n'ha afartat i ha exigit que l'exparella d'Alves, la model canària Joana Sanz, abandoni la casa que compartia amb ell a Barcelona.

Aquest cap de setmana era el programa 'Fiesta', presentat per Emma García, qui revelava la informació. I és que l'expulsió del domicili s'hauria produït després que la dona refusés signar un contracte de confidencialitat on se li demanava guardar silenci.

Imatge de Dani Alves i Joana Sanz.
La família de Dani Alves expulsa Joana Sanz de casa seva. | EP
 

«Li proposen un tracte: a canvi de quedar-se en aquesta casa, hauria de signar una clàusula per guardar silenci», han assegurat des del programa. «Però Joana no està disposada a signar cap tracte, i és llavors quan l'informen que ha d'abandonar la casa immediatament. La fan fora de casa».

En negar-s'hi, la model hauria estat expulsada de la casa finalment. «Tancant etapes», així ho feia públic ella mateixa a les seves xarxes socials, on deixava clar que tenia entre mans una mudança. Un trasllat que, com ha revelat 'Fiesta', no seria del tot voluntari.

Fonts properes al programa de Telecincohan revelat, d'altra banda, que Joana Sanz no té la intenció de quedar-se a viure a Barcelona, sinó que marxaria cap a Madrid. Així, la canària ha fet les maletes per començar una nova etapa a la seva vida, lluny de qui era −i encara és en termes legals− el seu marit.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!