La família Lequio-Obregón es tanca en banda a les xarxes socials per mantenir la intimitat d'Álex

Álex Lequio va entrar fa gairebé dos mesos en una clínica a Nova York

Ana Obregón junto a su hijo Álex Lequio
Ana Obregón amb el seu fill Álex Lequio | Cedida

Preocupació a la família Lequio-Obregón. Centrats únicament amb la millora de l'estat de salut d'Álex Lequio, el seguici del jove vol evitar de totes les maneres possibles la filtració de notícies sobre el seu fill. Álex, en aquest sentit, fa dos mesos que és a Nova York amb la seva mare i el cercle de Lequio estaria fart de les constants especulacions de la premsa sobre l'estat de salut del seu fill.

Ha estat per això, doncs, que alguns dels membres cabdals de la família han optat per tancar els seus comptes a les xarxes socials. Una decisió que, conscients que tot el que facin serà interpretat d'una manera o una altra, ha portat Alessandro Lequio —qui ha viatjat a Espanya en diverses ocasions— a bloquejar el seu Instagram i a Ana Obregón a silenciar les seves xarxes.  

Alessandro i el seu fill bloquegen l'Instagram

Alessandro Lequio ha decidit bloquejar el seu perfil en Instagram. Acte seguit, doncs, ha estat el seu fill, Álex, hospitalitzat a Nova York des de fa uns dos mesos, qui ha optat per fer el mateix i tancar el seu perfil en aquesta xarxa. Abans de tancar el compte, així mateix, aquest hauria esborrat algunes de les fotografies.

Alessandro Lequio ha cerrado al público su cuenta de Instagram
Alessandro Lequio, ha tancat el seu Instagra, | Instagram

 

El silenci d'Ana Obregón a les xarxes

Ana Obregón, al fil dels seus familiars, ha optat per mantenir silenci en una compta que apuntala amb més de 101.000 seguidors. La protecció del seu fill és, ara per ara, el més important i això hauria estat transcendental per evitar la filtració d'informacions relatives a Álex a través d'Instagram. 

Tot i que aquesta no ha tancat la xarxa —quelcom que sí que han fet Alessandro i el seu fill, Álex— l'actriu espanyola hauria escollit no publicar res para així mantenir-se al marge de les especulacions

Des de fa ja diverses setmanes, doncs, l'actriu i el seu fill es troben a Nova York, tot i que no s'ha filtrat cap mena d'informació sobre l'estat de salut d'Álex. La família, d'altra banda, va ser vista públicament accedint al Memorial Sloan Kettering Cancer Center fa un parell de mesos.  


Comentaris

envia el comentari