IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La família de Pau Pérez escriu una carta d'agraïment davant totes les mostres de suport

El jove vilafranquí va ser la víctima número 15 de l'atemptat a Barcelona

Pau Pérez va ser assassinat a sang freda pel terrorista fugit i protagonista de la matança a Barcelona.
Pau Pérez va ser assassinat a sang freda pel terrorista fugit i protagonista de la matança a Barcelona | Cedida

Pau Pérez va ser la víctima número 15 de l'atemptat a Barcelona el passat 17 d'agost. El jove, veí de Vilafranca, havia anat a la Ciutat Comtal per anar a les festes de Gràcia, però va tenir la mala sort de trobar-se en el camí de fugida de Younes Abouyaaqoub, que el va apunyalar mortalment per endur-se el seu cotxe. Des d'aleshores la seva família no ha parat de rebre mostres de suport. Entre d'altres, Vilafranca del Penedès va decretar tres dies de dol i el FC Vilafranca va organitzar un partit d'homenatge amb l'Atlètic Vilafranca i Moja, els equips on havia jugat el Pau.

Davant tantes mostres d'afecte, la família d'en Pau, els seus pares José Mari i Conchita i el seu germà Guillermo, han volgut escriure una carta d'agraïment que ha publicat 'Eix Diari' i que podeu llegir a continuació: «Ja fa dos mesos que vam acomiadar el nostre fill i germà; fa dos mesos que ens el van arrabassar, van robar-li vilment la vida i amb ell, també la nostra. T'estimem tant, Pau! T'enyorem tant que se'ns fa gairebé impossible viure amb la teva absència».

«Tot i això, enmig d'aquesta immensa foscor, volem agrair el suport de tantes i tantes persones que ens han acompanyat i ens acompanyen. Gràcies als nostres familiars i amics per estar al nostre costat en tot moment; moltes gràcies de tot cor als amics del Pau, us sentim a prop. La nostra gratitud als clubs de futbol Atlètic Vilafranca i Agrupació Esportiva Moja, on el Pau havia jugat, així com als ajuntaments de Vilafranca i Olèrdola. Gràcies també a Àltima i als Mossos d'Esquadra per posar-nos tantes facilitats en els primers moments; als Castellers, als Xicots, a la Joves i als Falcons de Vilafranca per acomiadar el Pau amb els vostres pilars. Moltes gràcies a tots els vilafranquins i vilafranquines i a la gent de la comarca que, fins i tot sense conèixer-nos, ens heu fet arribar el vostre suport. Sentim la vostra estima. Gràcies de tot cor».

 


Comentaris

envia el comentari