La família de Piqué, entre ambulàncies i discussions per Nova York

La mare del futbolista s'ha trencat el peu després d'una relliscada
Imatge de Shakira quan l'ambulància atenia a Montse Bernabéu | Hola

 

La família de Gerard Piqué i Shakira no oblidarà el final d'aquest 2017. Si l'any havia estat complicat per ambdós, en l'apartat professional, pels pocs èxits futbolístics del defensa del Barça i per la cancel·lació de la gira de la cantant colombiana, la recta final del mateix no està sent millor, encara que aquesta vegada ha tingut com a motiu diferents problemes personals i familiars.

Una dura relliscada

El primer va venir provocat per una caiguda per Nova York de Montse Bernabéu, la mare de Piqué. La família al complet es troba de viatge per la ciutat nord-americana i una relliscada va provocar que una ambulància hagués d'atendre a la dona. Els pronòstics indiquen que es podria haver provocat una fractura en el seu peu.

 

El fred a la ciutat de les llums és més que tradicional en aquesta època de l'any i el glaç en els carrers és quelcom habitual. Per aquest motiu, un mal gest va provocar que la Montse requerís atenció mèdica. Durant la seva revisió, l'acompanyava la seva nora, Shakira, com ha publicat 'Hola', qui evidenciava el fred americà amb un gruixut abric que duia per intentar evitar-lo.

Picabaralla per Manhattan

 

Gerard Piqué discutint amb el paparazzi | Cedida

 

Els problemes per la família no van acabar allí. Després de la necessitat que atenguessin a la seva mare d'urgència, Piqué va tenir un enfrontament amb un paparazzi que els perseguia per la ciutat. El català no va suportar el seguiment que li estaven fent durant les seves vacances, pel que no va dubtar en recriminar-li el fotògraf que els donés privacitat.

 

L'escena va ser molt sonada a Nova York. El jugador blaugrana no va dubtar en apropar-se al cotxe del fotoperiodista i demanar-li que cedís en les seves intencions. No obstant això, sembla que les protestes del futbolista no van acabar de funcionar, doncs no va poder evitar que es fes públic les seves aventures per la ciutat estatunidenc.

 

Montse Bernabéu, ingressada de nou

Els problemes físics de la mare de Piqué comencen a ser massa habituals. Fa tan sols 10 dies era intervinguda pel trencament d'un lligament, una lesió que patia a la seva cama dreta i que, tot i que li permetia fer vida amb normalitat, s'havia d'intervenir amb la brevetat més gran per impedir que, amb el pas del temps, es convertís en un problema més gran.

 

Sembla que la intervenció va resultar exitosa, ja que en poc més d'una setmana podia passejar amb normalitat pels carrers de Nova York. No obstant això, un nou accident l'hi ha provocat una nova intervenció, per la qual li tocarà tornar a fer repòs per evitar que es desenvolupi en un problema major.