La Família Reial viu el seu pitjor moment i Letícia regala una inoportuna 'cagada'

La Monarquia pateix una greu crisi d'imatge pública

Imatge d'arxiu de la reina Letícia
La Família Reial viu el seu pitjor moment i Letícia regala una inoportuna 'cagada' | CatalunyaDiari

La marxa del rei Joan Carles I ha fet que la Monarquia espanyola i els seus màxims representats actualment, el rei Felip VI i la reina Letícia, estiguin més qüestionats que mai. Ja fa anys que la institució no passa pel seu millor moment i moltes actuacions dels últims anys han anat per a millorar la imatge que té públicament. 

Els últims escàndols del rei Joan Carles han dinamitat totes aquestes accions destinades a protegir la Monarquia, i l'estratègia de comunicació de la Casa Reial no ha estat suficient per evitar que el rei Felip VI s'enfronti, durant el seu regnat, a la popularitat més baixa de la institució en els últims 40 anys. 

Malgrat això, després de la marxa del rei emèrit i del greu malestar que ha provocat a gran part de la població, que creuen que fuig de les seves obligacions i per protegir-se d'una possible imputació per part de la Justícia espanyola, la Família Reial s'ha proposat tornar als seus orígens i mostrar el seu costat més humil a la societat.

Un cotxe de luxe per les seves vacances

Però sembla que la Casa Reial no acaba d'entendre el concepte d'humilitat, perquè apareixen sovint amb privilegis que estan fora de l'abast de la gran majoria de la societat. L'últim d'aquests exemples és el cotxe que recentment han comprat. 

Es tracta d'un vehicle valorat en 160.000 euros, segons ha informat 'El Español', que demostra el gran poder adquisitiu que té la família. És un Audi RS 6, un cotxe blindat que té una gran potència i que és l'enveja dels més amants del motor, especialment per totes les seves característiques tècniques. 

El rei Felip, la reina Letícia i les seves filles, la infanta Sofia i la princesa Elionor, van arribar a bord d'aquest cotxe quan van visitar la mansió que tenen a l'illa de Mallorca, el Palau de Marivent.

La família només estarà una setmana a l'illa, però els reis van decidir apostar per aquest vehicle per prioritzar la seva comoditat. Després començaran les seves vacances privades, ben allunyats de la premsa i de l'opinió pública, que de moment ja ha criticat molt durament que la Casa Reial es gasti aquests diners en un vehicle privat i que han utilitzat per marxar de vacances.


Comentaris

envia el comentari