Cayetano Rivera sortint del cotxe

Els germans Rivera tiren la casa per la finestra: la oferta que li fan a Pantoja

Kiko Rivera i els seus germans podrien estar preparant una oferta econòmica per a la finca familiar

Kiko Rivera s'està unint més que mai als seus germans Cayetano i Fran Rivera. L'enemistat de la seva mare, Isabel Pantoja, amb tota la família paterna del cantant, ha fet que durant molts anys no hi hagi hagut cap mena de relació entre ells, unint-se solament per a la celebració de noces o bé, aniversaris molt destacats en el calendari.

Aquest vincle sempre s'ha viscut de manera molt tirant, ja que els germans Rivera tenen obert un plet contra Isabel Pantoja per culpa de la conseqüència de Paquirri, fet que ha allunyat sempre a Kiko Rivera dels seus altres dos germans, entenent que estaven atacant a la seva mare sense cap mena d'argument.

Ara que sabem que Kiko Rivera va descobrir en Cantora els objectes que no van ser repartits en l'herència, al·legant que havien sigut robats, els tres germans han decidit aliar-se i recuperar la relació que mai han tingut, per recuperar el temps perdut. Per la seva banda, Kiko va dir que tenia ganes de compartir moments amb els seus germans i el seu cosí, Canales Rivera, tot i que seria una cosa gradual i sense cap intenció de forçar res.

Doncs en aquest moment, Kiko té una prioritat molt clara, recuperar tot allò que li pertany i que de moment segueix sota la custòdia de la seva mare, la 'tonadillera' Isabel Pantoja. La unió dels tres germans va consolidar-se ahir mateix, amb els protagonistes visitant en conjunt a Riverita, el germà del seu pare i que ha celebrat amb alegria poder reunir als seus tres nebots després de tot el que ha passat, una disputa familiar que ha anat esquerdant el tracte durant dècades.

Ahir i després d'aquesta trobada, Kiko Hernández ha assegurat a 'Sálvame' que els tres germans estarien estudiant molt seriosament la compra de Cantora, un moviment que implicaria acordar amb Isabel Pantoja la venda total de l'immoble i potser ara sí, liquidant del tot el deute de l'herència que ha anat tapant presumptament amb el pas dels anys, en contra del seu fill i dels germans d'aquest.

Els plans de futur dels Rivera amb Cantora

Per entendre aquesta jugada, hem de recordar que Kiko Rivera ja és l'hereu del 48% de la finca de Cantora, mentre que l'altre 52% li pertany a Isabel Pantoja i el seu futur depèn únicament de les seves voluntats. Unes voluntats que podrien passar per deixar en herència la casa al seu germà Agustín i també a la seva filla Isa Pantoja, sens dubte, Kiko Rivera en el repartiment de la part de la seva matriarca.

De moment, els protagonistes no han confirmat la informació de Kiko Rivera, però, si finalment aquesta fos certa, el col·laborador ha avançat els plans que tindrien els Rivera amb la gran finca. D'una banda, es voldria restaurar l'estètica i crear-hi un museu del bou i que d'alguna manera, rendís homenatge a la figura del torero Paquirri, un respecte que de moment sembla que no s'ha complert amb tots els presumptes atropellaments que s'han realitzat amb l'herència mal repartida del mestre.

D'altra banda, aquests plans de futur farien que Kiko Rivera es convertís en la nova veu cantant de la finca, traslladant la seva residència fixa i mudant a tota la seva família a viure, la qual ha estat durant dècades la casa familiar, una casa que guarda molts secrets i habitants que potser ara, hauran de buscar un altre emplaçament on anar a viure.

Aquesta negociació no eximiria a Isabel Pantoja de fer el repartiment que es va assignar de l'herència, però sí que podria ser una moneda de canvi per arribar a un acord amb els germans Rivera.

Finalment, Kiko Rivera segueix investigant que hi ha darrere de tots els secrets de la seva mare, demanant totes les dades possibles per poder querellar-se amb ella i poder així, recuperar tot el que li pertany.