La família revela el trist motiu que ha forçat Rocío Carrasco a parlar «per sobreviure»

Els principals implicats en el drama familiar ja han compartit la seva opinió sobre la realització de l'entrevista que concedirà Rocío

Primer pla de Rocío Carrasco
Rocío Carrasco protagonitzarà un dels moments més esperats del 2021 en un programa en què s'espera que expliqui la veritat | Cedida

Les reaccions a la bomba de Telecinco després del fitxatge sorpresa de Rocío Carrasco no s'han fet esperar. Els principals implicats en el drama familiar que la cantant pretén desmuntar en el documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' ja han ofert la seva opinió sobre aquest tema i alguns han estat molt durs amb la filla de la Jurado.

Un d'ells ha estat l'oncle de Rocío Carrasco, José Antonio Rodríguez, que ha estat entrevistat per la revista 'Cotilleos' per a oferir la seva opinió sobre l'especial que s'emetrà aquest diumenge a les 21.00 hores en Telecinco. José Antonio Rodríguez, marit de Gloria Mohedano, s'ha pronunciat sobre el documental que s'emetrà demà sobre la seva neboda i la seva primera reacció ja ha posat de manifest el trist motiu que l'hauria empès parlar.

«No vaig estar veient el programa perquè a aquestes hores tinc al meu nét i estava veient dibuixets, però vaig dir que pensava que la crisi era dolenta, però veig que la crisi econòmica és pitjor del que pensava, eh?», va respondre el marit de Gloria Mohedano a la revista 'Cotilleos'.

Ja des del primer moment, el cunyat de Rocío Jurado va deixar entreveure que la seva neboda havia acceptat la proposta de Mediaset per motius econòmics derivats dels complicats temps de pandèmia que a tots ens ha tocat viure. Però, a més, va voler confirmar la seva teoria posteriorment amb una comparació que ha deixat en evidència la frivolitat de la seva neboda a l'hora de tractar un assumpte tan delicat que implica els seus fills.

«Les coses cal vendre-les si no, no es venen. Si jo vull vendre una rentadora, he d'anunciar-la en televisió», ha afegit José Antonio. D'aquesta manera, l'oncle de Rocío Carrasco ha coincidit amb Antonio David Flores a l'hora d'assenyalar els diners com el motiu de la ruptura d'aquest silenci que suposarà un veritable terratrèmol en la premsa del cor.

«Li han pagat molt per això? Li han pagat molt per relatar la veritat per a continuar viva o comptar la seva veritat per a continuar guanyant diners?», es preguntava el col·laborador de 'Sálvame', encara sense entendre el moviment que acaba de fer la mare dels seus fills.

L'oncle de Rocío Carrasco arremet contra ella 

A més de deixar la seva neboda en molt mal lloc per revelar les seves motivacions econòmiques, el marit de Gloria Mohedano ha arremès contra ella per explicar la seva veritat en un format pregravat i no donar la cara en una entrevista oberta amb preguntes de periodistes.

«Jo ja vaig dir en el seu moment que vau dir que s'anava a asseure amb quatre o cinc persones, periodistes i tot això, i jo vaig dir que no pensava que s'anés a asseure amb ningú, sinó que probablement ho faria en una revista o alguna cosa on surt el que tu vulguis que surti. Et pregunten el que el tu vols que et preguntin, eh?», assenyalava l'oncle de Rocío Carrasco, deixant entreveure una certa covardia en la decisió de la seva neboda.

Malgrat no estar d'acord amb la forma que ha triat la seva neboda per a oferir la seva versió dels fets, José Antonio Rodríguez sí que s'ha mostrat partidari de la decisió de Rocío Carrasco de parlar després de 25 anys en silenci. «Sobre parlar, està en tot el seu dret, em sembla perfecte que parli, l'única cosa que no m'agrada a mi personalment és que les coses es parlin gravades», ha insistit el cunyat de la Jurado a la revista 'Cotilleos'.

En qualsevol cas, l'oncle de Rocío Carrasco està esperant a escoltar les declaracions de la seva neboda, encara que no s'ha atrevit a aventurar quins temes tractarà, ni si parlarà en profunditat sobre els seus fills. «Ella dirà la veritat, ella dirà mitges veritats i ella dirà mentides com gairebé tothom que fa aquest tipus de coses, no? O mitges mentides. La veritat mai es diu completa. Ningú té la veritat absoluta mai», ha conclòs José Antonio.


Comentaris

envia el comentari