La família de Rodrigo Lanza, presumpte assassí de Víctor Laínez, demana «paciència» a les xarxes

El detingut és un okupa i antisistema de 33 anys
La família del presumpte assassí demana «paciència»
La família del presumpte assassí demana «paciència» | Cedida

La família de Rodrigo Lanza, de 33 anys i presumpte assassí de Víctor Laínez, afirma en un comunicat emès a través de Twitter que el jove està incomunicat des del passat dilluns 11 de desembre. Tanmateix, han demanat «paciència» i «no deixar-se emportar per informacions no contrastades». 

Així ha mostrat la família Lanza la seva posició davant els fets, assegurant que el presumpte autor de la pallissa propiciada a Victor, el motorista que va morir ahir a Saragossa, està incomunicat des de dilluns. «Estem a l'espera d'escoltar-lo per aclarir els fets, quan tinguem informació seguirem comunicant» explicaven en el breu missatge publicat.

 

Foto de Rodrigo Lanza
Imatge de Rodrigo Lanza | CatalunyaDiari.cat

 

Els fets 

Víctor Laínez moria aquest dimarts a l'Hospital Clínic de Saragossa, on va ser ingressat pocs minuts després de rebre una pallissa el passat divendres 8 de desembre a un bar de la zona d'Heroísmo de la ciutat. 

 

Víctor Laínez «va tenir la mala sort» de coincidir en un bar amb el seu presumpte assassí. El jove okupa, i tres amics que l'acompanyaven, es van molestar per uns tirants amb la bandera espanyola que portava Laínez i el van cridar «fatxa» i «franquista». En sortir del local, el van atacar per darrere amb una barra de ferro al cap, el què va provocar que caigués a terra. Una vegada la víctima era a terra i estava inconscient, li van clavar diverses puntades de peu al cap, i van fugir. La policia encara busca a un possible segon autor i col·laborador de les agressions. 

Qui era Víctor Laínez?

Víctor Laínez era un català, veí de Saragossa però nascut a Terrassa, al qual l'apassionava el món de les motos i era una persona molt coneguda al seu barri. 

 Comentaris

envia el comentari