Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La infanta Cristina

La família Urdangarin desapareix durant les vacances d'aquest estiu

La infanta Cristina ha estat una de les absents a Mallorca, on se l'esperava junt amb el seu germà, el rei Felip VI

La infanta Cristina
La infanta Cristina viu aïllada del panorama més públic | CatalunyaDiari.cat

 

La infanta Cristina és una de les incògnites d'aquest estiu. A punt d'acabar el mes d'agost, la filla de petita del rei emèrit Joan Carles I està completament desapareguda.

És cert que Cristina viu aïllada a Suïssa lluny dels focus mediàtics espanyols, especialment, d'ençà que el seu marit, Iñaki Urdangarin, ingressés en presó pel 'Caso Noós'. Això no obstant, s'esperava que enguany Cristina aparegués per Mallorca després d'estar des de l'any 2013 sense aparèixer.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Sí que es va poder veure per Mallorca a Irene

La que un dia fou duquessa de Palma tenia l'aprovació del seu germà, el rei Felip VI, per acudir al Palau de Miravent i passar uns dies en família. Malgrat tot, els actuals monarques i les seves filles han passat vuit dies sols i només han rebut la visita de la reina emèrita Sofia.

Un dels detalls que augmenten la curiositat per saber on està Cristina, és que han estat algunes persones les que han confirmat que sí que es va poder veure per Mallorca a Irene Urdangarin, la filla de Cristina. Així i tot, ningú ha aconseguit esbrinar on estava la seva mare i perquè no ha decidit fer les paus amb una ciutat que un dia li va donar tota la seva confiança.

La reina Sofia sí que ha estat a Mallorca
La reina Sofia sí que ha estat a Mallorca amb les seves nétes | CatalunyaDiari.cat

 

Tampoc està de vacances amb la seva sogra

Més enllà de Mallorca, una altra de les actuacions estranyes de Cristina ha estat que enguany no hagi viatjat fins a Bidart (França), amb la seva sogra. Aquesta visita a la costa francesa amb els seus fills i la mare del seu marit, també era una habitual durant els mesos d'estiu.

De fet, han estat diverses les ocasions les quals les càmeres han pogut fotografiar a la Infanta amb la mare d'Urdangarín i els seus fills. Aquest 2019, malauradament tampoc s'han obert les portes d'aquest immoble. Ningú sap on està Cristina i, pel que sembla, es trigarà molt a saber d'ella.

La infanta Cristina amb la seva sogra
La infanta Cristina acostumava a passar uns dies amb la seva sogra | CatalunyaDiari.cat

 

També et poden interessar...