La familiar de Letícia que ha agafat per sorpresa Zarzuela amb una confessió 'bomba'

Generalment, la família Ortiz acostuma a ser molt discreta amb temes semblants

El rei Felip i la reina Letícia al funeral de la infanta Pilar a l’Escorial de Madrid (29-01-2020)
Els reis s'han erigit com a defensors dels drets de tots els col·lectius sexuals | GTRES

En ple segle XXI no hauria d'estranyar a ningú que algú reveli la seva bisexualitat. La llibertat sexual és un dret i certament són qüestions que no haurien de sorprendre a la societat, ni de bon tros ser notícia. En aquest cas fem una excepció perquè la revelació ve de part d'un familiar molt proper a la reina Letícia, un cercle d'afins que sempre ha estat envoltat d'un gran hermetisme.

Carla Vigo surt de l'armari a les xarxes socials

Segons ha publicat 'Okdiario', la neboda gran de la parella del rei Felip VI, Carla Vigo, hauria revelat la seva orientació sexual a través d'un dels seus perfils a les xarxes socials. La filla d'Erika Ortiz, durant una ronda de preguntes i respostes amb els seus seguidors, ha volgut matisar algunes de les idees que hi ha sobre ella: «Em van dir: hetero, sóc: bi, em van dir: 1.55, faig: 1.50, em van dir: escorpió, sóc: balança, em van donar: soltera, estic: no sap no contesta (rialles), em van dir: 20, tinc 19», han estat algunes de les respostes de la jove. 

Carla Vigo ha decidit trencar amb espontaneïtat l'hermetisme que caracteritza a la família Ortiz. És digne d'aplaudir que la jove vulgui viure lliurement la seva vida sense dependre de l'estatus de la seva tia. A hores d'ara, la monarquia, tot i estar molt lligada als sectors més tradicionals, ha mostrat el seu suport al col·lectiu LGTBIQ.

Carla Vigo recorda la seva mare a les xarxes
La neboda de la reina Letícia s'ha sincerat sobre les seves preferències sexuals | INSTAGRAM

La postura de la monarquia sobre la diversitat sexual ha canviar molt

Tot i que el seu suport ha estat més tènue que el d'altres hereus europeus, Felip i Letícia han mostrat en més d'alguna ocasió el seu interès per la igualtat i els drets del col·lectiu. Lluny queden les paraules de la reina Sofia quan va rebutjar la idea el matrimoni homosexual durant una entrevista amb Pilar Urbano, escriptora de la seva biografia 'La reina muy de cerca'.

«Si aquestes persones volen viure juntes, vestir-se de nuvis i casar-se, poden estar en el seu dret, o no, segons les lleis del seu país: però que a això no li diguin matrimoni, perquè no ho és» va insistir la reina emèrita. Les crítiques de Sofia també es va estendre a la reivindicació del col·lectiu durant les Festes de l'Orgull Gai. «Si tots els que no som gais sortíssim en manifestació ... Col·lapsaríem el trànsit» afirmava llavors la reina. 


Comentaris

envia el comentari