IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les famílies de Marta del Castillo, Mariluz, Ruth i José es reuneixen en una missa per acomiadar-se de Diana Quer

La missa es farà a les nou de la nit a Pozuelo i la família de la jove ha convidat a tots els qui han ajudat «de manera desinteressada»

Los familiares de Diana Quer dando el último adiós a la joven.
Els familiars de Diana Quer donant l'últim adéu a la noia | CatalunyaDiari.cat

Dia 'D' per a la família de Diana Quer. Aquest dimecres, 17 de gener, els familiars i amics de la jove madrilenya l'acomiadaran a partir de les nou de la nit en un acte a la Parròquia de Santa María de Caná, a Pozuelo de Alarcón en una missa funeral.

La família ha convidat, a més, «de manera desinteressada» a totes aquelles persones que els han ajudat en algun moment de la desaparició de la jove Diana Quer. D'aquesta manera, la família de Diana Quer ha volgut mostrar el seu «agraïment» a totes aquestes persones que han ajudat en la recerca a canvi de res.

Los padres de Diana Quer y su hermana en el entierro de la joven.
Els pares de Diana Quer i la germana a l'enterrament de la jove | CatalunyaDiari.cat

 

Així mateix, la família ha optat per convidar també a l'alcalde de Rianxo i a un grup de membres de Protecció Civil de Pobra do Caramiñal.

La família vol agrair la «immensa ajuda des dels primers moments de la desaparició de Diana». A través d'ells, la família assegura que vol enviar el seu «profund reconeixement» a la població gallega i a la resta d'Espanya per les «mostres constants d'afecte i suport».

Conviden altres famílies que «comparteixen el profund dolor per la tràgica pèrdua dels nostres fills»

Les persones que conformaven l'entorn de la jove assassinada han volgut convidar a persones que «comparteixen el profund dolor per la tràgica pèrdua dels nostres fills».

En aquest context, han convidat al pare de Mariluz, la menor assassinada fa deu anys a Huelva; Antonio del Castillo, pare de Marta del Castillo, desapareguda a Sevilla l'any 2009; Rocío Viéitez, la mare de dues nenes assassinades a Galícia; i Ruth Ortiz, exesposa de José Bretón que va ser condemnat a 40 anys de presó per matar als seus fills Ruth i José al 2011.

A la cerimònia, d'altra banda, hi assistiran també una representació de la Guàrdia Civil. Segons la família, els membres de la benemèrita han estat convidats «per la seva tasca en el desenvolupament de la recerca, sense descans, professionalitat i humanitat».

Finalment, els pares de la jove madrilenya també han enviat un missatge d'agraïment a l'Ajuntament de Pozuelo de Alarcón i a la seva alcaldessa, Susana Pérez Quislant.


Comentaris

envia el comentari