Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mónica Carrillo i Matías Prats presentant l'informatiu del vespre a Antena 3

Un famós actor català s'indigna amb un titular de l'informatiu d'Antena 3

Miquel Ripeu s'enfada amb el titular d'una notícia de l'informatiu de la cadena

Mónica Carrillo i Matías Prats presentant l'informatiu del vespre a Antena 3
Les xarxes socials han criticat molt el titular que Antena 3 ha utilitzat | Antena 3

L'informatiu del vespre d'Antena 3 del diumenge, presentat Matias Prats i Mónica Carrillo, ha rebut  fortes crítiques per la manera de titular una notícia.  El rètol de la notícia de l'informatiu iniciaria una batalla a les xarxes socials, on un bon grapat d'usuaris han esclatat.  L'actor català Miquel Ripeu, conegut pel seu pas al 'Cracòvia', 'Polònia' o 'Late Motiv',  ha estat un dels primers a indignar-se contra Antena 3.

  

La conductora va donar pas a la seva companya per a informar d'un succés esdevingut a Dénia, on un jove senegalès es va jugar la vida per a salvar a un home de 39 anys  que s'havia quedat atrapat a la seva casa en flames. Mentre es narraven els fets, es podia llegir el següent rètol en la pantalla: «Un immigrant salva a un home». Les xarxes socials han criticat molt aquest títol, ja que han categoritzat al rescatador com a 'immigrant' sense destacar un altre aspecte i al rescatat d''home', un comentari força desafortunat i inadequat.

Miquel Ripeu s'indigna

L'actor català és molt conegut per imitar famosos de color als programes de TV3, 'Crackovia' i 'Polònia'. Kobe Bryant, Kameni o Eto'o, han estat un dels seus millors personatges. Miquel Ripeu no ha manifestat cap opinió respecte al succés, simplement s'ha limitat a piular: «Això és una merda». Resposta breu, clara i concisa sobre el titular que va utilitzar l'informatiu d'Antena 3.

També et pot interessar...