Sergio Ramos

La famosa catalana que acaba de revelar que està embarassada

Lorena Gómez, guanyadora d'OT 2006, i René Ramos seran pares l'any vinent

La cantant lleidatana Lorena Gómez i René Ramos esperen el seu primer fill.  La parella porta una mica més d'un any junts i sempre han manifestat estar molt feliços.

La guanyadora d'Operación Triunfo 2006 i el mànager i germà de Sergio Ramos estan d'enhorabona, després que la revista 'Semana' hagi confirmat una de les notícies més esperades. La parella tindrà el seu primer fill l'any vinent. De moment ells encara no s'han pronunciat al respecte, ja que volen ser prudents i esperar abans d'oficialitzar aquesta notícia.

Lorena està molt integrada en la família Ramos

La parella va ser l'altra protagonista de la boda de Pilar Rubio i Sergio Ramos, ja que va ser la seva presentació pública, motiu pel qual van acaparar tots els focus. En la unió entre el futbolista i la presentadora es va poder veure la  bona sintonia de Lorena amb la família Ramos.

«Estic molt contenta, molt feliç, ja ho vaig dir en el seu moment. No tinc res a amagar, seria mentir si digués el contrari i vosaltres ho heu vist», va confessar l'artista catalana fa un temps, quan van sorgir els primers rumors del seu idil·li amorós amb el germà del futbolista del Reial Madrid.

També et pot interessar

  • Lorena Gómez comunica la mort de la seva gossa