Fotomuntatge de Jorge Javier amb cara d'espantat i la cara d'un famós pixelada

Una famosa cara de Telecinco es retira de la manera més inesperada de la televisió

Un dels presentadors més coneguts de la cadena s'ha pres un descans de la televisió

Amb cada temporada, els presentadors de les noves edicions de 'realities' i programes van canviant. Tot i que la veritat és que hi ha certes figures que romanen en el temps. Com seria el cas de Jorge Javier Vázquez, Emma García o Jesús Vázquez entre d'altres.

Dins aquest grup de presentadors, n'hi ha un que ha estat vinculat a la cadena durant dècades, i que sempre ha tingut un espai dins de la graella televisiva. Ell és Jordi González, encara que tot apunta que ara també està fora d'aquest grup.

Jordi González ha hagut d'abandonar la televisió

Jordi González és una de les cares més conegudes de la televisió i que ha estat vinculat a Mediaset. Ha treballat per a nombrosos programes, la majoria relacionats amb la crònica social o l'entreteniment.

Jordi González la va pifiar a 'Secret Story'
Jordi González ha estat al capdavant de programes com a GH DUO o Supervivientes | Mediaset

El seu últim projecte va ser Secret Story: La Casa de los Secretos i, posteriorment, el periodista va decidir prendre's un descans. Així és, un any sabàtic per desconnectar per complet de la televisió.

I d'aquesta manera ho comunicava Jordi González a les seves xarxes socials: «Ho desitjava des de fa temps. Qui ho pugui fer que no ho dubti. Va molt bé».

El comunicador català es va pronunciar sobre la seva desaparició de la televisió a El circo, programa presentat per Frank Blanco a 8tv. En aquest, va fer un balanç de com havien estat tots aquests mesos desapareguts del focus mediàtic.

Jordi González sense propostes de treball a programes de televisió

Al programa de Frank Blanco, va ser preguntat pels motius de la seva precipitada retirada. Davant d'això, el presentador va aclarir: «Moltes vegades ens hem trobat a casa que una aixeta està oberta i va sortint aigua, però no t'adones que està sortint aigua fins que algú la tanca».

«Justament m'ha passat això, han tancat l'aixeta», va explicar. D'aquesta manera, va donar a entendre els espectadors que des que havia finalitzat la seva participació a Secret Story no havia rebut més propostes a la televisió.

Pla del presentador Jordi González parlant i gesticulant
Jordi González sense ofertes de feina a la televisió | GTRES

Encara que lluny que aquesta situació suposi un maldecap per a ell, el periodista va aclarir: «Hi ha moments que necessites soroll. Imagina't una platja muda, amb onades que no fan soroll, seria terrible. Però quan vols pau i tranquil·litat i la tens, s'està molt millor que quan ho intentes en una feina molt estressant i crema molt», explicava Jordi.

Sobre la possible tornada a la feina, el presentador va explicar que tornaria per a l'any que ve, al gener, si el projecte és diferent. Així, hi ha constància que el català no té previst posar-se al comandament de programes com a Supervivienteso Secret Story, formats als quals ha estat molt vinculat els darrers anys.

Les noves cares de Telecinco triomfen i captiven l'audiència

La nova temporada de Telecincova començar forta, apostant per cares fresques per als seus programes. Per exemple, Ion Aramendi, que en certa manera va venir a substituir Jordi González, als debats de Supervivientes.

Imatge de Ion Aramendi.
Ion Aramendi captiva l'audiència de Supervivientes | Mediaset

Ion Aramendi ha aconseguit guanyar-se l'afecte i el respecte de l'audiència durant aquesta darrera edició. I el cert és que el programa està recollint grans dades d'audiències a cadascuna de les seves emissions.

Així que cal esperar que el presentador donostiarra torni a ser present en futures edicions del 'reality' més extrem de la televisió. I molt semblant és el que ha passat amb Adela González.

La periodista està, des de fa mesos, al capdavant de Sálvame i sembla que ha aconseguit trobar el seu espai en el format, aportant un to més amable. I que sens dubte ha calat l'audiència del programa.