URGENT

🚔 Màxima tensió a l'Hospitalet de Llobregat per un atracador atrinxerat

Famosos i humoristes reaccionen a la mort de Chiquito de la Calzada

Entre ells han destacat còmics com Florentino Fernández i Santiago Segura

  

Aquest matí perdiem a Chiquito de la Calzada; el famós còmic moria amb 85 anys, víctima de complicacions coronàries i ha provocat la resposta massiva tant dels seus fans com de companys professionals. Així, importants artistes i humoristes com Florentino Fernández i Santiago Segura han volgut retre-li homenatge compartint emotius missatges a les seves xarxes socials.

Flo, per la seva banda, compartia una fotografia en la qual tots dos s'abraçaven i escrivia: «Oh, no! Mestre! Abraçades i petons forts!». Santiago Segura, seguint en la mateixa línia compartia la notícia i escrivia: «ja res tornarà a ser igual… us dais cuen?».

No obstant això, aquests dos humoristes no han estat els únics que han volgut rendir-li unes paraules. Així es podien llegir missatges tals com a «mestre del ritme». Com informa ‘20minutos’, aquestes paraules procedien d'altres personalitats conegudes tals com Dani Rovira, qui deia: «Estiguis on estiguis, segur que ja li has donat la mà dues o tres vegades al mateix. Gràcies Chiquito, ets un mestre».

Fernando Tejero, que escrivia: «Quina notícia més trista, que gran còmic i gran persona. Gràcies pels riures, és vostè un geni»; i, Andreu Buenafuente, que s'acomiadava dient: «Chiquito de la Calzada gràcies pels riures». Han estat tantes les reaccions que a les xarxes s'han pogut veure, fins i tot, missatges de la Guàrdia Civil i de diverses personalitats polítiques.


Comentaris

envia el comentari