Els famosos veïns rics del nou xalet de luxe d'Albert Rivera

Un xalet situat en una urbanització de luxe de Pozuelo de Alarcón, a Madrid, considerat el municipi més ric d'Espanya

Imatge d'arxiu del líder de Ciudadans, Albert Rivera
Imatge d'arxiu del líder de Ciudadans, Albert Rivera | CatalunyaDiari.cat

El president de Ciutadans, Albert Rivera, el partit del qual ha guanyat les eleccions aquesta passada nit del 21 de desembre —amb Inés Arrimadas al capdavant—, ha canviat el pis que tenia a Madrid per una torre de 150 m2, amb dues plantes i un jardí, situat a una urbanització de luxe de Pozuelo de Alarcón, Madrid, considerat el municipi més ric d'Espanya. 

Per fer-nos una idea del luxe que es regenta en aquesta zona, el futbolista Cristiano Ronaldo i la seva parella Georgina Rodríguez, així com Borja Thyssen i Blanca Cuesta, viuen als pobles del costat. 

Els famosos veïns de Rivera

Ara, el portal 'Vanitis' ha revelat el nom d'altres cares conegudes que es podrien permetre una casa al Sant Cugat del Vallès madrileny, com l'anomena 'El Nacional'. Així doncs, Albert Rivera podria demanar-li sal al famós coach de 'La Voz' —el programa musical de Telecinco—, Pablo López. 

Recordem que la parella del líder taronja, Beatriz Tajuelo, és representant musical, un fet que segurament no li desagrada al músic, ja que Tajuelo podria incloure'l en la seva cartera d'artistes, com és el cas del català Miguel Poveda, de qui és actualment la seva representant. 

Imatge d'arxiu d'Albert Rivera i la seva parella Beatriz Tajuelo
Imatge d'arxiu d'Albert Rivera i la seva parella Beatriz Tajuelo | CatalunyaDiari.cat

 

Com a partit polític, Ciutadans sempre s'ha mostrat partidari a la monarquia, i ara, encara podria ser-ho més, ja que un altre dels veïns milionaris de Rivera és Ricky Fuster, l'hereu del qui va ser president de l'aeronàutica de McDonnell Douglas. I el més interessant: el seu germà, Álvaro Fuster, va ser testimoni de la boda de Felip i Letícia, a més de ser un dels millors amics del rei. 

Una urbanització de luxe

Albert Rivera i Beatriz Tajuelo estaran més tranquils que mai en aquest nou habitatge, ja que la urbanització en què està situada compta amb vigilància les 24 hores del dia. Una urbanització de la qual també en gaudeixen altres personalitats conegudes com són Ana Mato i Ángel Acebes. Per últim, i segons el citat mitjà. José Maria Azanar sembla que també podria permetre's residir-hi. 


Comentaris

envia el comentari