Fani i Christofer, participants de 'La isla de las tentaciones', en una imatge d'arxiu

Fani Carbajo anuncia el més temut sobre el casament de divendres

Ha donat a conèixer la notícia al plató de 'Viva la vida'

La parella televisada formada per Fani Carbajo i Christofer es va donar a conèixer en el seu pitjor moment a 'La isla de las tentaciones'. Ella va decidir caure a la temptació amb Rubén i ell, tot i haver quedat en evidència davant de tota Espanya, va decidir perdonar-la i donar-li una segona oportunitat. Una segona oportunitat que s'ha vist envoltada en tot moment amb testimonis que apunten cap a presumptes infidelitats i mentides que han seguit posant a prova en quarantena la idíl·lica relació dels dos principals protagonistes del reality show.

El casament, anunciat per la mateixa parella, estava previst per aquest pròxim divendres dia 28 d'agost. En aquest especial esdeveniment hi havia diverses personalitats convidades com ara Soraya Arnelas, Lydia Lozano o Ylenia entre altres famosos que encara estaven pendents de confirmar la seva presència. Quelcom que ja no hauran de fer perquè l'acte ha estat cancel·lat.

Fani ha estat l'encarregada d'anunciar-ho aquesta tarda al programa 'Viva la vida'. La jove arribada molt afectada a les instal·lacions de Mediaset i anunciava a Toñi Moreno que finalment no es casaria amb Christofer, el mateix que es negava a acompanyar la seva parella a l'entrevista que els hi anaven a fer aquesta mateixa tarda per parlar dels preparatius de l'enllaç.

Els motius de la cancel·lació del casament

Tot i que de moment no s'ha detallat el motiu de la cancel·lació, ja hi ha diverses teories sobre la taula. La més probable és que la parella hagués protagonitzat una gran baralla encara que hi ha altres idees que s'estan valorant. Per una part, que la parella no hagués aconseguit vendre l'exclusiva a cap revista i per aquest motiu no sortia rendible casar-se. D'altra banda, hi ha una darrera opció, la quarantena que està complint Marta López i que anava a ser la responsable d'organitzar del càtering de la celebració.

La parella s'ha deixat veure aquesta darrera setmana molt feliç a les platges d'Eivissa, passejant el seu amor i escalfant els motors pel casament i que finalment sembla que no se celebrarà.