Fani i Christofer, participants de 'La isla de las tentaciones', en una imatge d'arxiu

Fani enfonsa Christofer en confessar el que més li agrada de Rubén

La concursant s'asseia en 'Sábado Deluxe' al costat de Rubén, el que fora el seu temptador

Fa ja una setmana que Fani, Rubén i Christofer s'asseien al plató de 'Sábado Deluxe' per a parlar sobre com es trobava la seva relació i sotmetre's a un polígraf. Fani i Rubén han tornat a repetir visita aquest dissabte, 17 d'octubre, després que la concursant reconegués públicament que ja no estava enamorada de la seva actual parella. 

«No em vull casar, no vull ara mateix tenir cap fill, perquè si estic pensant en el meu futur i estic pensant en les meves coses no puc pensar a quedar-me embarassada, no puc pensar a casar-me», sentenciava Fani en el seu videoblog amb llàgrimes als ulls. 

Un 70% de compatibilitat

I és que cada vegada, Fani i Christofer semblen estar més allunyats. Tant, que aquest dissabte el jove ha decidit no acompanyar a la seva xicota a 'Sábado Deluxe'. Qui sí que ho ha fet és Rubén, el que mai falla, que acudia al plató disposat a sotmetre's a un test de compatibilitat, el qual ha resultat ser del 70%. 

Malgrat que el 'feeling' era evident al llarg de l'entrevista, Fani ha volgut deixar ben clar que avui dia no pensa tenir cap mena de relació amb Rubén, encara que sí que ha reconegut que li sembla un home «molt atractiu».

Christofer, un home amb poca ambició

No obstant això, la part més dura per a Christofer de l'entrevista ha estat quan la seva parella ha destacat el que més li havia agradat del que va ser el seu temptador a 'La isla de las tentaciones'. «El que em va agradar d'ell, i em segueix agradant, perquè està en el seu caràcter, és que és un home molt ambiciós i molt treballador», assegurava després de confessar que Christofer porta des del mes de gener sense treballar. 

Sense cap mena de dubte, es tracta d'un cop dur cap a, de moment, la seva parella. Tant és així que va ser un dels principals retrets que haurien sortit a relluir en la històrica foguera de confrontació que van viure aquests dos a la final de la primera temporada de 'La isla de las tentaciones'. En ella, la concursant acusava Christofer de ser poc ambiciós. 

Malgrat que aquesta conversa havia quedat oblidada, ara torna a estar més present que mai després que Fani hagi tornat a treure a relluir el tema al plató de 'Sábado Deluxe'.