IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els fans d''OT' critiquen que Mónica Naranjo i un dels concursants seleccionats es coneguessin d'abans

Mónica Naranjo va confessar anit, a la primera gala de la nova edició d''Operació Triunfo', que «coneix des de petitó» un dels concursants del programa

 

Les xarxes socials es van bolcar amb 'Operació Triunfo'. La primera gala d'aquesta nova edició del concurs de TVE va generar un gran nombre de missatges a les xarxes socials. Fans del programa no van deixar de comentar l'emissió, sobretot a través de Twitter, la xarxa social més utilitzada en aquests casos. Malgrat que la gran majoria de missatges eren d'usuaris il·lusionats pel retorn d'un dels seus programes preferits, no van faltar tampoc les paraules crítiques. I és que una confessió de Mónica Naranjo no va agradar del tot a alguns dels espectadors.

La cantant, membre del jurat en aquesta nova edició d''OT', va confessar conèixer «des de petitó» un dels aspirants a entrar en l'acadèmia, Agoney. Mónica Naranjo va deixar clar que té una bona relació amb el ja concursant d''Operació Triunfo', fins i tot va arribar a dir que l'anomenava «agonia», fent broma. Molts dels espectadors del programa no van acabar de mostrar-se conformes amb tal fet i van voler criticar-ho a través de Twitter escrivint missatges que ratllaven de «trampa» i «manipulació» l'entrada en l'acadèmia del concursant.

Aquesta no és l'única polèmica que va generar ahir la catalana. Les xarxes socials també van criticar a la cantant per dir a un altre dels concursants, Ricky, que la seva actuació no l'havia «fet bategar», ni a ella ni a la resta de les noies. Molts van considerar que havia utilitzat un llenguatge poc inclusiu i discriminatori respecte als nois.


Comentaris

envia el comentari