rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

🔴 Cues de més d'11 km a l'AP-7 al Vallès per un accident

Els fans de David Bustamante carreguen contra Paula Echevarría

El cantant està passant per un dels pitjors moments econòmics de la seva carrera
David Bustamante I Paula Echevarría a la comunió de la seva filla Daniella.  | 20minutos

 

Els fans de David Bustamante han unit forces per carregar contra la seva exparella, l'actriu Paula Echevarría, a través de les xarxes socials, culpant-la del mal moment econòmic que estaria passant el cantant després del seu divorci. 

 

I és que, segons va explicar el mateix Bustamente, en exclusiva a la revista 'Lecturas', el cantant està passant per pitjors moments econòmics de la seva carrera, després de no aconseguir les xifres que la discografia esperava amb el seu últim disc, així com amb altres negocis musicals. 

 

En aquest sentit, el cantant va demanar a la discogràfica, Universal Music, que li avancés part dels seus ingressos per poder fer front a les seves despeses del dia a dia. Ara ha de retornar els diners a l'empresa. A més, David no aconsegueix vendre la casa en la qual vivia al costat de la seva família, valorada en 1,8 milions d'euros, la qual cosa li permetria recuperar la seva posició econòmica.

David Bustamante i Paula Echevarría | Cedida

 

Els atacs a Paula Echevarría i Miguel Torres

De fet, són molts els que creuen que aquesta entrevista amb 'Lecturas' és un moviment del cantant, que fins ara mai havia volgut parlar de la seva vida privada, per aconseguir liquiditat, ja que Bustamante hauria cobrat 120.000 euros per l'entrevista.

 

Així doncs, els fans del cantant no han dubtat a assenyalar a la seva exdona com la principal causa del seu mal moment, especialment després de conèixer-se que ha començat una nova relació amb el futbolista Miguel Torres.

 

«Paula Echevarría és un escurçó. I Miguel Torres? Aquest és encara pitjor», «Paula s'ha portat molt malament amb David» o «Ara es veu realment com és Paula Echevarría» són alguns dels missatges que apareixen a les xarxes socials de Bustamante, i alguns fins i tot ataquen directament al futbolista, a qui acusen d'aprofitar-se de la fama de l'actriu i del moment personal pel qual estan passant ella i la seva família per buscar la seva pròpia fama. De fet, creuen que «espremerà» Paula «com a una taronja», i fins i tot l'insulten amb expressions com «un xulo de platja» i «al Màlaga era un zero a l'esquerra».

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris