Els fans de Shakira sorprenen la cantant amb cartolines grogues amb la paraula «t'estimo» a Milà

El gest ha impressionat la coneguda cantant, i també la seva parella, Gerard Piqué

 Després d'iniciar la seva gira mundial, la polèmica no ha deixat de perseguir Shakira. Les primeres crítiques li van arribar per la semblança d'un producte promocional del 'Dorado World Tour' amb un símbol que van utilitzar els nazis en els seus rituals ocults. Ara bé, sembla que la cantant ha volgut ignorar aquests incidents, i s'ha centrat a oferir els millors espectacles als seus fans.

En aquest sentit, cal dir que, de la mateixa forma que passa amb la seva parella, Gerard Piqué, els temes polítics també segueixen la colombiana. Després d'un dels seus darrers concerts, Shakira ha volgut compartir una imatge que també ha portat una mica de cua, perquè en primer pla es podien observar diverses cartolines grogues amb missatges en català. 

Un gest que va emocionar Shakira i Piqué

El succés va tenir lloc durant una actuació a la ciutat italiana de Milà, on també va acudir la seva parella. Abans del concert, la cantant colombiana també va publicar diversos 'instastories', en els quals apareixien fans seus amb les cartolines a la mà. 

No sabem si l'elecció del color ha estat una simple coincidència, però el missatge dels seus seguidors era més que clar: l'estimen. «Els ulls plens d'aigua i ànima d'emoció. Fan que tot sigui possible!», va escriure l'artista colombiana, un missatge que també va traduir a l'italià. 

Un dels 'stories' que va publicar Shakira abans del concert a Milà
Un dels 'stories' que va publicar Shakira abans del concert a Milà | Instagram (@shakira)

Es tracta d'un gest que també va presenciar Gerard Piqué, que de fet va aprofitar per compartir un petit vídeo al seu compte a la xarxa social. «Ple de pancartes grogues amb la paraula t'estimo al concert de Shakira a Milà, Molt emotiu!», va escriure el jugador del Barça. Una publicació que, cal dir, en menys de 24 hores ha superat els 220.000 'likes'.  

 

 

Ple de pancartes grogues amb la paraula t’estimo al concert de la @shakira a Milan. Molt emotiu!

Una publicación compartida de Gerard Piqué (@3gerardpique) el


Comentaris

envia el comentari