ÚLTIMA HORA

Trets i càrregues dels Mossos a Barcelona

ARA MATEIX

Cremen cotxes al centre de Barcelona

Farmacèutica i ex gimnasta professional, així és la «dona perfecta» que ha deixat escapar Pablo López

Aquest pròxim mes de febrer anaven a complir 12 anys junts
Pablo López i Laura Devesa en una de les gales d''Operación Triunfo' | Catalunya Diari 

 

Com aquest mateix mitjà informava, Pablo López ha volgut posar fi a la seva relació amb Laura Devesa. La notícia ha estat una autèntica bomba per moltes raons: perquè feia més de deu anys que estaven junts, perquè formaven una parella sorprenent i perquè, segons s'especula, el cantant podria tenir una relació íntima amb Malú.

 

De fet, la relació amb Devesa feia temps que es coneixia; ja estaven junts quan el cantant va començar la seva carrera per 'Operación Triunfo' i Laura ha estat amb ell durant tota la seva carrera, des dels seus inicis i en els seus moments més difícils i complicats.

 

Una dona perfecta i desitjada 

No obstant això, el pas del temps ha causat problemes al seu amor, i a poc a poc tots dos s'han anat allunyant. Així, la dona que inspirava les lletres romàntiques del cantant, ja no és la que li fa sospirar i això que la Laura Devesa era i continua sent una perfecta i desitjada.

 

Segons es coneix l'ex de Pablo López és una dona que ho té tot: és dolça, simpàtica, una esportista d'elit, molt intel·ligent i una bellesa. Des de molt petita, tal com informa 'El Español', va demostrar dots per a la gimnàstica rítmica i, de fet, va arribar a conquerir el Campionat d'Espanya en l'any 2.000.

 

 

El seu talent és tan conegut que fins avui suscita comentaris i aconsegueix que tothom estigui molt pendent d'ella. Sorprenentment també ha demostrat grans aptituds intel·lectuals, aconseguint convertir-se en farmacèutica, una professió que destaca per la seva complexitat i la seva dificultat.

 

D'altra banda, si bé Pablo López ha rebut sempre la vida mediàtica amb entusiasme. Laura, de manera contrària, va preferir viure en l'anonimat; els seus éssers estimats asseguren que no és per timidesa, simplement és que prefereix guardar-se per a ella la seva vida.

 

Per si fos poc, Devesa ha demostrat que era una dona única i ha fet gala d'una gran honradesa fins i tot a l'hora de desitjar-li el millor al seu ara exparella.

 

I és que, mentre altres podrien haver utilitzat la situació com un trampolí a la fama, Laura ha preferit passar per la ruptura sola, acompanyada dels seus i sense donar peu a espectacles. La decisió de Pablo, segons moltes persones, és incomprensible. Fins al punt que tothom es pregunta com ha pogut deixar escapar a una dona així.

 

Laura Devesa a una competició esportiva | cedida

 

Comentaris