IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

⛪ El Papa Francesc es mostra a favor d'aprovar lleis que reconeguin el matrimoni entre parelles homosexuals

URGENT

🚑 Espanya supera el milió de contagis de Covid-19 amb la pandèmia encara descontrolada

Fayna va denunciar el 'Yoyas' per insults, amenaces i maltractament físic

A ell se li ha interposat una ordre d'allunyament contra Fayna i els seus fills

Imagen del Yoyas y Fayna en su paso por 'Gran Hermano'.
Imatge de 'El Yoyas' i Fayna en el seu pas per 'Gran Hermano'. | Cedida

Fa pocs dies vam saber que a Carlos ‘El Yoyas’ se li ha interposat una ordre d’allunyament sobre Fayna, la que ha estat la seva parella els últims disset anys, tots dos exconcursants de ‘Gran Hermano 2’. Ha estat com a conseqüència de presumptes delictes de maltractament, amenaces, coaccions i vexacions.

Precisament, i gràcies a la denúncia que Fayna va fer contra ell el passat dia cinc de setembre, hem pogut conèixer més sobre el comportament de ‘El Yoyas’. «Et mataré a tu i el cabró del teu pare», és només una de les frases amb les quals va arribar a amenaçar la seva parella.

Insults i amenaces de tot tipus

Tal com es relata a la denúncia, Fayna havia decidit acabar la relació amb Carlos Navarro, nom real de ‘El Yoyas’, durant l’estiu, però en dir-li a ell la seva reacció va ser molt violenta, així ho publica Telecinco. Va ser llavors quan va amenaçar-la assegurant-li que la mataria a ella i «al cabró» del seu pare.

«La vostra mare està boja, li agrada que l’asfixiïn», s’assegura a la denúncia que va arribar a dir als fills que tenen en comú. El text també reflecteix que de la mateixa manera es dirigia als pares de Fayna: «insulta als pares de la denunciant, sent els insults i les vexacions a la declarant reiterats via WhatsApp, mitjançant àudios».

Imagen actual de Carlos Navarro y su pareja Fayna.
Imatge actual de Carlos Navarro i Fayna. | Facebook

La maltractava també físicament

Fayna afirma que ha patit maltractaments per part de la seva parella des que van iniciar la seva relació. A la denúncia hi consta que ell li donava puntades de peu i cops, i que en l’última d’elles la va «agafar del coll, aixecant-la de terra i llençant-la a continuació contra el terra».

Assegura a més que els seus fills han arribat a presenciar el maltractament al qual el seu pare sotmetia a la seva mare, però afirma que ningú més n’ha sigut testimoni. Actualment, i des que va denunciar, Fayna resideix al domicili dels seus pares. 'El Yoyas' té un ordre d'allunyament sobre ella, els seus fills i la família de Fayna.


Comentaris

envia el comentari