Feliciano López

Feliciano López pateix un accident en plenes vacances

Espera el primer fill en comú amb la seva actual dona

L'exmarit d'Alba Carrillo, Feliciano López, es troba en aquests moments gaudint d'unes merescudes vacances a Marbella (Màlaga), mentre carrega forces per a la nova temporada esportiva. Però el tenista, que es troba acompanyat de la seva dona, Sandra Gago, ha patit un contratemps en la seva desconnexió estival, protagonitzant un accident de trànsit del qual encara es desconeixen molts detalls.

Segons apunten les primeres pistes, Feliciano hauria col·lidit contra un altre vehicle, causant un accident que, per sort, no hauria passat a majors. La primera i més gran de les preocupacions ha vingut quan els familiars i amics han imaginat que López anava acompanyat de la seva parella, que està embarassada del seu primer fill en comú. Però ha estat el propi cercle qui ha acabat desmentint que ella  fos dins del vehicle en el moment del xoc.El tenista viatjava en el seu cotxe en companyia d'un amic i els dos han sortit il·lesos d'aquest accident viari, quedant tot en un ensurt del qual no s'han hagut de lamentar danys majors. Cal recordar que el tenista es troba en un dels seus millors moments, ja que espera el primer fill en comú amb la seva actual dona, que ja travessa el segon trimestre de l'embaràs. 

Alba Carrillo continua la guerra

Justament ahir mateix, Alba Carrillo, ex de Feliciano, tornava a parlar del tenista a 'Viva la vida'. La col·laboradora no es tallava en detallar dades una mica fosques de Feliciano. Va explicar, per exemple, que el tenista va celebrar una festa a Eivissa quan va assabentar-se que la seva exparella, María José Suárez, havia perdut el bebè que estaven esperant junts i que ja anaven a tenir separats, després de trencar la relació per les desavinences que existien des de feia molt temps.