Feliciano López i Sandra Gago

Feliciano López s'oblida de Sandra Gago en intentar despistar la premsa

La parella es va trobar amb els mitjans de comunicació quan sortia de sopar d'un restaurant de Madrid

El compromís entre Sandra Gago i Feliciano López és una de les notícies més comentades d'aquest any, ja que el tenista estava en tràmits legals per fer efectiu el seu divorci amb Alba Carrillo. Tot i que la parella no ha volgut fer cap declaració, segurament  ja estan organitzant els preparatius del que serà un dels esdeveniments més esperats d'aquest 2019.

En aquest context, és comprensible que la presència de Gago i López cridi l'atenció dels mitjans de comunicació, que no perden l'ocasió d'intentar preguntar als protagonistes pels detalls del seu casament. Però ells,  sempre s'han mantingut molt discrets i han evitat parlar de la seva vida personal.

La parella surt a sopar amb una amiga

Segons va explicar 'La Coctelera', aquesta situació es va repetir fa uns dies quan la parella, acompanyada per una amiga, va sortir a sopar per Madrid amb l'objectiu d'aprofitar el temps que poden passar junts més enllà dels seus compromisos professionals.

  • També et pot interessar: Lucía Pariente revela que Alba Carrillo li va demanar que evités les seves noces amb Feliciano López

A la sortida del restaurant, els reporters d'un mitjà de comunicació es van apropar a ells amb la intenció de conèixer una mica més sobre el seu futur compromís. Tot i que Feliciano ha participat moltes vegades en el panorama mediàtic i ha tingut parelles famoses, va mostrar la seva cara menys amable amb els periodistes.

Un moment tens amb la premsa

Quan la reportera li va fer diferents preguntes, com si farien separació de béns, el tenista va dedicar un gest seriós a la periodista i li va dir: «I per això et paguen?». La resposta d'ella va ser aquesta: «Doncs ja veus!».

Després d'aquest moment de tensió, López va entrar al seu cotxe i va tancar la porta amb un fort cop. Però el que no va veure el tenista és que  havia deixat fora a Gago i a l'amiga que havia sopat amb ells, les quals estaven esperant fora observant les ganes de fugir que tenia l'esportista.

«Feli, ens obres?», va dir la model. Just després d'escoltar la petició de la seva futura dona, el tenista va desbloquejar l'accés al vehicle i van poder entrar al cotxe. Però abans de marxar, Gago va voler tenir un gest amable amb els mitjans i va declarar: «Tot molt bé, gràcies». Tot i l'actitud distant del tenista amb els mitjans de comunicació, a les seves xarxes socials es pot veure la seva cara més afectuosa, en especial amb la que serà la seva dona.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pues no ha estado mal el 2018 no???? Ese momento en que te das cuenta de lo afortunado que eres y solo puedes dar gracias por tener al lado una persona como ELLA...este año que dejamos atrás es sólo un pequeño anticipo de todo lo bueno que nos queda por vivir así que prepárate...#happynewyear #Sandrita #imightseeyousooninstagram

Una publicación compartida por Feliciano Lopez (@felilopezoficial) el

  • Notícia relacionada: Alba Carrillo, obsessionada amb Albert Rivera: «Em veig a la Moncloa»