Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Feliciano López durant un esdeveniment

Feliciano López té un gest amb Alba Carrillo que demostra tot el que sent

Feliciano López i Alba Carrillo van trencar el 2016 després d'un any casats

Feliciano López està feliçment casat des de fa tres anys amb Sandra Gago, amb qui té un fill. Però ningú oblida que el tenista va tenir com a primera dona Alba Carrillo, de qui es va separar de manera brusca i poc amigable. I precisament sobre ella i l'escàndol que ha protagonitzat amb Jorge Pérez se li ha preguntat.

La seva manera de reaccionar davant aquesta qüestió ha deixat clar que la col·laboradora de Telecincoés cosa del passat. És més, no en vol saber res.

Feliciano López reacciona davant la polèmica de la seva ex

El tenista toledà ha tingut moltes xicotes conegudes al llarg de la vida. Tot i això, la que va aconseguir que, per primera vegada, passés per l'altar va ser Alba. Encara que poc els va durar la 'lluna de mel', ja que abans que complissin un any com a marit i muller van trencar la seva relació.

La ruptura no va ser gens amistosa, tant és així que hi va haver intercanvi de retrets i ella en va parlar més d'una vegada a la televisió. Entre altres coses, per exemple, el va acusar de ser-li infidel.

Foto de Feliciano López i Alba Carrillo
Feliciano López li va demanar el divorci abans del primer aniversari de casament | GTRES

Sigui com sigui, tots dos van prendre camins separats i van optar per oblidar els fets. Temps després, ell va tornar a casar-se, amb Sandra Gago amb qui ha format una família. I amb la seva dona precisament ha acudit a l'esdeveniment en què el seu amic Rafa Nadal ha estat guardonat com a home de l'any.

Feliciano ha atès amablement la premsa i, com no podia ser d'una altra manera, se li ha preguntat per Carrillo. Exactament pel més que tonteig que ha tingut amb Jorge. En sentir aquesta qüestió, com recull la revista Lecturas, el tenista ha esbufegat i després de fer-ho ha deixat el photocall per marxar directament.

D'aquesta manera, López ha deixat clar que no vol saber res del seu ex i que no li interessa res què faci o deixi de fer. Per a ell, ja és una cosa del passat, d'un passat que pretén oblidar.

Feliciano López i Sandra Gago
Feliciano López ha estat preguntat per la seva exparella a la festa en què s'ha premiat Nadal | GTRES

Una actitud totalment contrària a la que ha tingut una altra exparella d'Alba. Fonsi Nieto, el pare del seu fill, no ha dubtat a defensar-la públicament dels atacs que està rebent per l'escàndol esmentat. Fins i tot ha afirmat que l'estima moltíssim i que és una gran amiga.

Feliciano López coneix la difícil situació de la seva exdona

L'esportista, tot i no voler parlar de la que va ser la seva primera esposa, segur que sap que aquesta passa un moment complicat. I no ho diem només per les crítiques contundents que està tenint diàriament sinó perquè s'acosta 'tormenta'. Se sospita que Jorge li podria posar una demanda.

Primer pla d'Alba Carrillo ben somrient
Feliciano López és conscient que Alba Carrillo pot tenir problemes judicials | GTRES

Feliciano López coneix que en les últimes hores el guàrdia civil ha enviat amb la seva dona un burofax a Sálvame. Ho ha fet per desmentir que la versió donada per Alba del que va passar sigui la veritat. I també per demanar que es deixi de parlar de la seva intimitat o prendran mesures legals.

Sobre tot això, després Isabel Rábago ha donat més informació a Ya es mediodía. Així, López la haurà pogut veure dir: «Encara no s'ha iniciat cap demanda, de moment no hi ha demandes interposades. S'estan veient les coses i el Jorge ja ha pres les regnes de tot aquest assumpte».

«Simplement s'ha limitat a advertir amb un burofax; això no és una amenaça. I ell si considera que els seus drets han estat vulnerats, doncs actuarà. Ara està amb el cap fred».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp