IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Feliciano López i Alba Carrillo es divorcien

El tenista i la model van casar-se fa menys d'un any i ara la model assegura que el seu marit li ha demanat el divorci de manera freda

La model era el suport del tenista. Foto: El Confidencial.

Ruptura inesperada la que s'ha anunciat aquest dimarts. La model Alba Carrillo i el tenista, número 22 del món, Feliciano López haurien decidit posar fi a la seva relació. Segons publica la revista Hola, després de menys d'un any de matrimoni, el tenista hauria demanat el divorci a la model que, declara a la revista del cor, que està passant per un moment terrible perquè continua molt enamorada de López.

Tot i així, en els últims mesos s'ha comentat que el tenista podria tenir alguna aventura extramatrimonial, després que, en unes imatges, es veiés a Feliciano López acompanyat d'una amiga per Miami. Un fet que la model va desmentir, al·legant que sempre que cal anunciar alguna cosa ho fa sense cap problema. Moment en què la parella va continuar assistint de manera conjunta als compromisos de tot tipus que anaven sorgint.

Ara però, després d'una relació de més de tres anys, la parella s'hauria trencat. Un fet que la premsa del cor intuïa en els últims mesos després d'observar que Carrillo no acompanyava al seu marit en els compromisos esportius d'aquest. De fet, la model era el suport del tenista en tot moment i no va ser present ni al Roland Garros ni al Mutua Madrid Open.


Comentaris

envia el comentari