La sorprenent felicitació de Nadal de Felip i Letícia

La imatge és de l'octubre del 2019 i va ser presa a Astúries

Felicitacitació de Nadal dels reis, 13 de desembre del 2019
La Casa reial felicita les festes | GTRES

Els reis d'Espanya ja han enviat la seva tradicional felicitació de Nadal, amb una imatge familiar força diferent de la dels darrers anys.

Felicitació nadalenca des d'Astúries

Els reis i les seves filles, ja han mostrat a tots els espanyols el missatge nadalenc d'aquest 2019. «Bon Nadal i Pròsper Any Nou 2020. Merry Christmas and Happy New Year 2020. Amb gran afecte i els nostres millors desitjos», ha comunicat la Casa Reial. Enguany han utilitzat una fotografia que va ser presa l'octubre passat a Astúries.

Imatge de la felicitació nadalenca dels reis, 13 de desembre del 2019
La imatge va ser presa a Astúries | GTRES

Aquesta imatge té una especial dedicatòria a la princesa Elionor, ja que allí, la filla del rei va pronunciar el seu segon discurs, tan sols 24 hores després que debutés com a hereva al tron d'Espanya en els prestigiosos Premis Princesa d'Astúries.

  

Des del balcó d'una de les tradicionals cases d'Asiegu, Astúries, la Família Reial va saludar al poble que es va tirar als carrers per a saludar-los. Aquest precís instant correspon amb la imatge que des de la Casa Reial han trobat oportuna per a felicitar aquestes festes tan assenyalades. Aquesta felicitació és la primera després que Elionor fes el seu debut com a hereva en els Premis Princesa d'Astúries.

Imatge dels reis emèrits

Pel que fa als emèrits, han escollit una molt significativa. Joan Carles i Sofia han tirat una imatge dels dos junts en Sanxenxo. En la imatge no escriuen cap missatge addicional, simplement es limiten a signar la felicitació.

Imatge de la felicitació nadalenca dels reis emèrits, 13 de desembre del 2019
La imatge escollida és la del seu viatge a Sanxenxo | GTRES

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari