Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Felip VI parla sobre l’absència del seu pare a Palma de Mallorca

El rei d’Espanya admet que el seu pare volia participar a la Copa del Rei de vela i que «està fotut»
Joan Carles i el seu fill, l'actual rei Felip VI | Catalunya Diari
 
 

Està sent un dels estius més difícils per a tots els membres de la família reial. Entre la condemna de presó del cunyat de Felip VI, les males relacions que semblen existir entre Letícia i la resta de membres de la monarquia, i l’escàndol dels àudios de Corinna amb el comissari Villarejo i Juan Villalonga, sembla que el castell s’hagi d’ensorrar en qualsevol moment.

 

Del palau de Miravent al de La Almudaina

Tot es configura tan fora de la normalitat que fins i tot els reis i les seves filles han decidit canviar la seva residència d’estiu, escollint el palau de La Almudaina com a destí. A més, aquest any serà impossible veure tota la família reunida a causa dels últims esdeveniments. Però una de les absències que més ha cridat l’atenció és la de Joan Carles I, el rei emèrit, que finalment no assistirà a Palma.

 

Així ho ha fet saber el rei Felip durant el seu últim posat, explicant que «tenia moltes ganes de venir i li estava agafant gust a l’activitat», motiu pel qual actualment el rei emèrit «està fotut», segons paraules del seu propi fill. 

Imatge de la Família Reial | El País
 

Joan Carles pateix diversos problemes de salut

El motiu principal que ha canviat els plans de Joan Carles I és una lesió al canell, fet que també suposa un impediment a l’hora de participar en la competició de la Copa del Rei. Tot i que pot semblar sospitós, sobretot després dels últims rumors sobre les ganes de Felip VI de mantenir-se allunyat del seu pare després que certes informacions compromeses sortissin a la llum, és cert que mai sabrem què hi ha de cert i què no.

 

Malgrat tot, Joan Carles va voler deixar clar que si el seu fill tenia algun problema amb la seva assistència a Mallorca, hi havia una solució molt simple: «Que no vingui», deia, visiblement enfadat i molest amb l’actitud del rei d’Espanya.

 

Leonor i Sofia acaben de tornar d’un curs d’estiu

Per la seva banda, les petites de la família, les infantes Leonor i Sofia, semblen meravellades amb la seva nova casa d’estiu. Les dues acaben de finalitzar una estança de dues setmanes als Estats Units, en un campament on han après moltes coses i on «ens ho hem passat molt bé», segons paraules de la princesa Leonor. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris