Felip VI parla sobre l’absència del seu pare a Palma de Mallorca

El rei d’Espanya admet que el seu pare volia participar a la Copa del Rei de vela i que «està fotut»
Juan Carlos y su hijo, el actual rey Felipe VI
Joan Carles i el seu fill, l'actual rei Felip VI | Catalunya Diari
 
 

Està sent un dels estius més difícils per a tots els membres de la família reial. Entre la condemna de presó del cunyat de Felip VI, les males relacions que semblen existir entre Letícia i la resta de membres de la monarquia, i l’escàndol dels àudios de Corinna amb el comissari Villarejo i Juan Villalonga, sembla que el castell s’hagi d’ensorrar en qualsevol moment.

 

Del palau de Miravent al de La Almudaina

Tot es configura tan fora de la normalitat que fins i tot els reis i les seves filles han decidit canviar la seva residència d’estiu, escollint el palau de La Almudaina com a destí. A més, aquest any serà impossible veure tota la família reunida a causa dels últims esdeveniments. Però una de les absències que més ha cridat l’atenció és la de Joan Carles I, el rei emèrit, que finalment no assistirà a Palma.

 

Així ho ha fet saber el rei Felip durant el seu últim posat, explicant que «tenia moltes ganes de venir i li estava agafant gust a l’activitat», motiu pel qual actualment el rei emèrit «està fotut», segons paraules del seu propi fill. 

Imagen de la Familia Real
Imatge de la Família Reial | El País
 

Joan Carles pateix diversos problemes de salut

El motiu principal que ha canviat els plans de Joan Carles I és una lesió al canell, fet que també suposa un impediment a l’hora de participar en la competició de la Copa del Rei. Tot i que pot semblar sospitós, sobretot després dels últims rumors sobre les ganes de Felip VI de mantenir-se allunyat del seu pare després que certes informacions compromeses sortissin a la llum, és cert que mai sabrem què hi ha de cert i què no.

 

Malgrat tot, Joan Carles va voler deixar clar que si el seu fill tenia algun problema amb la seva assistència a Mallorca, hi havia una solució molt simple: «Que no vingui», deia, visiblement enfadat i molest amb l’actitud del rei d’Espanya.

 

Leonor i Sofia acaben de tornar d’un curs d’estiu

Per la seva banda, les petites de la família, les infantes Leonor i Sofia, semblen meravellades amb la seva nova casa d’estiu. Les dues acaben de finalitzar una estança de dues setmanes als Estats Units, en un campament on han après moltes coses i on «ens ho hem passat molt bé», segons paraules de la princesa Leonor. Comentaris

envia el comentari