Felip i Letícia descobreixen el despectiu tracte que pateix Urdangarin a la presó

Una persona molt propera a ell ha confessat que el marit de la infanta Cristina no ha rebut cap tracte de favor

Collage de Felip i Letizia amb Urdangarin
Porta a la presó des de 2018, però sembla que el seu tercer grau està més a prop que mai | Efe

Malgrat el que s'ha dit sobre que Iñaki Urdangarin hauria gaudit d'alguns privilegis durant la seva estada a la presó, segons ha explicat una font molt propera a ell això no seria així i, per contra, el marit de la infanta Cristina estaria sent tractat d'una forma molt injusta.

Si alguna cosa està clara és que la Casa Reial no està passant el seu millor moment: va començar amb totes les polèmiques protagonitzades pel rei emèrit Joan Carles que han acabat amb la seva marxa del país, perquè més tard esclatés la crisi sanitària del coronavirus i ara s'ha tornat a posar el focus en el Cas Nóos que va derivar en l'entrada a la presó d'Urdangarin.

Porta a la presó des de 2018, però sembla que el seu tercer grau està més a prop que mai i molt aviat podrà caminar pel carrer en llibertat, però sí que haurà de dormir a la presó.

Va ser quan es va donar a conèixer aquesta notícia fa ja un temps quan molta gent va manifestar que el marit de la infanta estaria tenint un tracte de favor a la presó. No obstant això, ara Mario Pascual, el seu advocat, molt proper a ell ha volgut defensar-lo dient que això no és així i que està sent tractat injustament.

«Diria moltes coses, però és millor que no les digui, sap vostè? Perquè porto nou anys així i millor que no les digui», ha estat la seva resposta quan se li ha qüestionat si creu que està sent utilitzat per les altes esferes.

Moment difícil per a la infanta

Aquesta situació també ha provocat que la persona que pitjor ho estigui passant és la infanta Cristina i si això se li sumen tots els escàndols del seu pare, l'angoixa de la germana de Felip no ha deixat de créixer en tot l'any.

És probable que no hagi vist al seu marit per culpa de la crisi sanitària que ha obligat les presons a restringir les visites i el fet que ella visqui a Ginebra, al costat dels seus fills, tampoc ajuda.

Letizia en contra

Després de tots els tumults que han envoltat la Zarzuela en els últims mesos, potser veure la infanta passejar al costat del seu marit no sigui el millor per netejar la imatge de Palau i és per aquesta raó que la reina Letizia no li fa molta gràcia que això passi quan li donin el tercer grau a Urdangarin.

No és estrany que la dona de Felip estigui una mica preocupada, ja que la sortida de presó de l'ex jugador d'handbol suposaria tornar a portar a col·lació el cas Nóos que ja va danyar irremeiablement la imatge de la Corona al seu dia.

I tot i que sí que és cert que el marit de la infanta ja haurà pagat el seu deute amb la societat pels delictes que va cometre, la ciutadania no oblida ràpidament.


Comentaris

envia el comentari