IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Felip VI assisteix a la missa funeral del seu cosí Alfons Moreno de Borbó

Va morir el passat 18 de maig amb 52 anys per una malaltia

El rey Felipe VI en su salida del funeral de su primo Alfonso Moreno de Borbón
El rei Felip VI durant el funeral del seu cosí Alfons Moreno de Borbó. | CatalunyaDiari.cat

El rei Felip VI va assistir aquest passat 23 de maig a la missa funeral del seu cosí Alons Moreno de Borbó, celebrada a l'Església de l'Esperit Sant de Madrid, el qual va morir el passat 18 de maig i amb només 52 anys com a conseqüència d'un tumor.

Cal recordar, però, que Felip no va anar al tanatori quan es va morir el seu cosí. No obstant això, sí que ha volgut donar l'últim adéu en aquesta cerimònia, on ha estat acompanyat d'altres membres de la Família Reial espanyola. La infanta Helena també va voler ser present, així com la infanta Pilar de Borbó acompanyada per la seva filla Simoneta. 

La Família Reial s'acomiada d'Alfons 

També va acudir a l'acte Maria Zurita, una altra cosina del rei que fa només unes setmanes es va convertir en mare, per primera vegada, als seus 42 anys. Un acte on tots els presents van escoltar l'himne d'Espanya durant l'eucaristia.

Tanmateix, i segons el portal 'Jaleos', els presents van escoltar els compassos de 'La muerte no es el final', que s'utilitza en els funerals dels membres de les forces armades i militars.

Alfons va morir a causa d'un tumor cerebral

El cosí del rei Felip VI va morir als seus 52 anys com a conseqüència d'un tumor cerebral. El seu pare, el marquès de Laserma, va ser l'encarregat de comunicar als mitjans de comunicació la mort del seu fill a través d'una carta.  
 

«Al setembre li van descobrir un tumor silent que havia crescut sense donar-se a conèixer i ocupava el costat esquerre del cervell. El cirurgià va reconèixer que no podia fer molt i va arribar el torn de la quimioteràpia. Des del primer moment va saber el que tenia i quin era el seu futur, però com els braus, es va créixer davant el càstig», deia la missiva. 


Comentaris

envia el comentari