IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Felip VI es nega a arreglar la seva relació amb la infanta Cristina

El rei va meditar prèviament la decisió amb la reina Letícia i no vol que tingui cap vincle amb la família

La infanta Cristina i el seu germà Felip VI | Diario de Navarra

La relació entre el rei Felip VI i la infanta Cristina està totalment trencada. El cas Nóos va provocar la ruptura de relacions entre els dos germans, i després de la sentència d'Iñaki Urdangarin i l'absolució de Cristina de Borbó, no sembla que res hagi de canviar. Segons informa 'ESdiario', el cap de l'Estat no va intentar arreglar la situació després de meditar-ho amb la reina Letícia.

El rei no vol entrar a valorar la situació en què viu la seva germana i es limita a dir que té un «respecte escrupolós a la justícia». La comunicació entre tots dos és nul·la des que el 2015 el monarca revoqués el ducat de Palma a Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin. La infanta va signar un comunicat explicant que havia estat ella qui havia renunciat voluntàriament, però des de la Zarzuela es va contestar amb un altre escrit en què explicava que havia estat decisió unilateral del Felip VI.

De fet, la intenció del monarca és limitar la família reial als reis, la princesa Sofia i la infanta Elionor. Malgrat això, el monarca no té esperances que Cristina de Borbó renunciï a ser la sisena en la línia d'herència a la Corona com ja li han demanat en diverses ocasions. No obstant això, després de la resolució del cas Nóos, les aspiracions de la infanta es limiten a conservar la seva feina i mantenir el seu matrimoni amb Iñaki Urdangarin. Potser serà a Lisboa on els reis emèrits podran donar-li suport en tot moment.


Comentaris

envia el comentari